indiferenta

personbroscutza86

Am 22 de ani si sunt intr-o relatie in care ..nu sunt sigura daca el ma iubeste.Parca ar fi 2 persoane in el..intr-o zi e tandru si dragastos...iar in alta zi imi inchide telefonul in nas zicand ca nu are chef sa vb cu mine acum...si ca vb mai incolo.Problema e ...cum sa fac sa nu ma mai afecteze asa de tare indiferenta lui?cum sa ma comport ca sa nu fiu par cea slaba din relatie?Adevarul e ca eu am mai multa nevoie de el...vreau sa il vad mai des..sa vb mai des, dar mi-e frica sa nu il sufoc si sa il fac sa se indeparteze de mine...mentionez ca el s-a schimbat dupa o relatie de 3 ani in care a fost tradat de prietena lui si asta l-a facut mai realist..fuge de suferinta.Il iubesc mult...dar nu vreau sa sufar.
Ceea ce vreau sa stiu e cum sa ma comport ca sa nu il indepartez de mine si sa il fac sa imi arate sentimentele lui fara ca asta sa ii para o slabiciune?

• person Raspuns

Poti sa-i trantesti si tu telefonul in nas si usa in fata.Femeile au drepturi egale cu barbatii iar daca el se poarta ca un mojic, da-i replica pe masura.Poti sa ii spui, ca fiind ocupat, il rogi sa nu te mai deranjeze, pentru ca prietenul tau nu accepta ca tu sa vorbesti cu straini.

22 Mar 200909:13
  • person suntem oameni, deci suntem diferiti

inteleg k nu te simti bine cand nu te cauta. dar dak nu te cauta, nu inseamna k nu te iubeste. ofera-i, cum imi place mie sa zic, "spatiu de manevra"...o sa vina de la el anumite lucruri, insa, dak tu le faci mereu, cand sa aiba timp si el sa le faca. Femeia berbec sufoca prin iubire, iar atata timp cat nu intelege ca acest lucru nu este bun, nu are sanse de a pastra langa ea un barbat taur, care emana independenta, care pare unoeri indiferent, fara ca aceste lucruri sa insemne ca nu iubeste.
    Fiecare om are nevoie de un spatiu al sau, are nevoie sa isi etaleze propria personalitate, cu atat mai mult barbatul taur.
    Cand o sa intelegi diferentele dintre voi si o sa fii in stare sa le accepti, sa identifici nevoile diferite pe care le aveti si sa le intelegeti, atunci veti reusi sa fiti fericiti, atat separat, cat si impreuna.
    Fiecare relatie este un compromis, insa un compromis comun. Comunicati, vorbiti despre ce va multumeste si ce va nemultumeste, si ajungeti la un consens. Faceti compromisuri echitabile.

14 Feb 200918:29
  • person invata sa ai rabdare

o sa te sune el pana la urma, trebuie sa incetezi sa il mai cauti tu, nu i te mai oferi pe tava.
    Intre timp cautati alta preocupare, intalneste-te cu prietenii, citeste o carte si ... nu ii mai gasi scuze ptr comportament, toti am fost tradati in viata la un moment dat, asta nu inseamna ca trebuie sa fim lipsiti de maniere!

14 Feb 200900:07
  • person buna

Lasa-l sa plece. Femeile berbec au un mod special de-a iubi. Ofera totul, iar uneori este prea mult pentru barbatul taur, caruia ii place ca anumite lucruri sa se intample din initiativa lui in relatie. Si inca ceva: lasa-l liber;daca se intoarce il vei avea pentru totdeauna, iar daca nu se va intoarce inseamna ca nu l-ai avut niciodata.(asta e un citat, nu-mi fata mie mintea asa ceva :)) )

13 Feb 200919:34
  • person :(

astazi nu mi-a dat nici un semn de viata..si nici eu nu l-am cautat..dar nu ma simt mai bine.

13 Feb 200919:05
  • person da..

nu stiu cat de importante sunt zodiile..eu sunt berbec iar el e taur..

13 Feb 200919:01
  • person ce slabiciune?

cum adica iti inchide telefonul in nas zicand ca nu are chef sa vb cu tine? scuza-ma, un barbat ar trebui sa-ti ofere ceva mi mult de atat. nu spun sa stea cu tine 24/7 dar macar ceva mai multa consideratie. un barbat trebuie sa-ti arate ca te vrea in viata lui, nu ca-i esce bine cu tine, ca e confortabil si el nu trebuie sa se chinuie prea mult. meriti mai mult.
    incearca daca tii neaparat, sa te arati si tu cea indiferenta. vezi atunci daca te cauta mai des sau ii e tot-una

13 Feb 200918:42
  • person fii tu indiferenta

Nu ai ce face sa nu te afecteze indiferenta lui.
    Tine minte un lucru, barbatii sunt vanatori si le place sa vaneze. Prea multa atentie ii face sa isi piarda interesul. Cel mai bine este sa il lasi in pace, sa il lasi sa te caute el...desi e greu sa faci asta, stiu din proprie experienta, pentru ei e mai bine.
    Da-i spatiu sa aiba ocazia sa te "vaneze"...Inchipuie-ti un elastic...vine spre tine doar cand il intinzi la maxim, nu? Lasa elasticul sa se intinda la maxim, chiar daca e greu.
    Si dak vrei sa citesti ceva interesant si care mie mi-a fost de folos, o carte pe care, mai in gluma, mai in serios, am zis k o voi da urmatorului barbat din viata mea sa o citeasca, inainte sa fim impreuna :)) - John Gray-"Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus".

13 Feb 200916:42
Recomandari