Inselata !*?!

personteo82_tm

Buna!

M-am inscris pe acest forum, pentru a incerca sa gasesc sprijin si pentru a imi clarifica situatia. De doua zile sunt complet debusolata complet.

M-am casatorit acum 6 cu actualul sot(el are 34 de ani), si impreuna suntem de mai bine de 7 ani. Avem si o fetita frumoasa, de un an jumate impreuna. Sotul meu este un om tandru, afectuos si plin de energie. Nu am avut certuri pana acum, si mai ales am avut o viata sexuala normala.

Sotul este lector la o universitate in Timisoara, si mai preda si la Universitatea din Beograd. Vorbeste la perfectie sarbeste si maghiara. Familia sotului a avut o afacere foarte profitabila in Serbia. Tatal sotului este sarb, iar soacra este maghiara.

In fiecare saptamana joia si vinerea nu este in Timisoara fiind plecat in Beograd, pentru a tine orele de acolo. Se intampla asta saptamanal de mai bine de patru ani. Nu mi-am pus niciodata problema de acte, sau cum merge el acolo. In Beograd, familia sotului are mai multe apartamente date in chirie si o garsoniera in care sta sotul, atunci cand vine acolo. Saptamana aceasta marti a plecat la examen foarte pe fuga. S-a sculat la ora 7, si avea examen acolo de la 9.

 • person hmm

  nu am inteles exact, ai vreo dovada ca te-a inselat? ca nu ai dat niciun exemplu din care noi sa intelegem concret ce se intampla....din ceea ce am citit rezulta pur si simplu o relatare a ceea ce faceti voi, in general....

  22 Feb 201212:29
 • person pentru ce anume iti faci griji?

  crezi ca este posibil sa te insele cand pleaca la cursuri la Beograd? sau banuiesti ceva mai grav?

  03 Feb 201213:40
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Despre horoscopul zilnic 2009 al zodiei Fecioara
 • person

  "iata un horoscop zilnic pentru 2009 interesant despre toate zodiile!"

Blog Ele.rochevron_right
 
 • speaker_notes   test
 • speaker_notes   test
Forum Ele.rochevron_right
 
GHIRLANDA CARTON HAPPY BIRTHDAY 2M

9 RON   11 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere
Ghete Elicia Negre
Shop Ele.rochevron_right