intoarce capul dupa femei pe strada
prietenul meu intoarce capul dupa femei pe strada, chiar daca sunt alaturi.
ce parere aveti?
ma iubeste?
- person Depinde cat de insistent
Daca arunca un ochi si apoi revine la tine, e ceva normal. Baietii sunt atrasi de figuri simpatice si, mai ales, daca si corpul arata bine. Nu e ceva anormal, nu are nicio legatura cu ceea ce simte pentru tine. E ceva care nu poate fi explicat.
08 Mar 201311:48
Totusi, daca se holbeaza aiurea, nu isi poate lua ochii de la o anumita persoana si o priveste in ochi mai bine de 5-10 secunde, asta e cam nasol. Trebuie sa discuti cu el, sa-i explici ca te deranjeaza si sa-l intrebi sincer daca te mai place sau nu. Cum zice si marlenalili, poti sa incepi si tu sa te comporti ca el si, isi va revizui parerea despre acest comportament. - person nu stiu
nu stiu daca te iubeste sau nu, dar e un gest tare urat sa isi suceasca gatul dupa alte femei ... spune-i ca te deranjeaza lucrul asta si sa isi foloseasca doar ochii ptr a admira lumea pe strada. Am avut si eu problema asta cu prietenul meu, dar am rezolvat-o, nu a fost usor , dar pana la urma a inteles ca e un gest urat, nu ma simt nici eu bine si nici persoanele la care se uita ... de cateva ori am facut si eu la fel ca el, nu i-a picat bine si si-a dat seama cat e de ridicol cand face asta ... succes , sa reusesti si tu
31 Mai 201216:34 - person mie nu mi se pare ceva anormal
cu totii ne uitam la oamenii care trec pe strada pe langa noi, cu atat mai mult daca arata si bine:)
30 Mai 201210:40