Cand esti pregatita de casatorie?

personnonette

CUm iti dai seama ca el este cel cu care vrei sa-ti petreci toata viata???

Stiu ca e stupid ce intreb dar...esti cu un tip multi ani de zile te cere de nevasta insa...totul pare asa sec...nu stiu...

 • person poate e din cauza ca prea mult ai asteptat?

  la mine e cam asa.speram,visam,imi faceam iluzii dar el nu se grabea.mii drag si acum dar nu stiu daca am sa mai simt acel fior la cecere in casatorie.si cineva spunea mai sus ca tre sa astepti pina o sa simti ca fara el nu poti.daca dupa atitia ani nu simti asta,nu astepta ca dintro data o sa se intimple acum.nu stiu....

  24 Iul 201114:21
 • person Daca nu vrei sa te mariti, spune nu si gata.

  Cand sunt ``pregatita``? LA fix 10 ani, 8 luni, 24 zile si 5 ore de la data in care am inceput sa ne intalnim. Nu, glumeam. Depinde si de cuplu, sunt cupluri care au ``dragoste la prima vedere``, se casatoresc la putin timp dupa ce s-au cunoscut si relatia rezista si sunt cupluri care se casatoresc dupa multi ani de concubinaj si divorteaza dupa doar cateva luni. Dar nici relatia de ani de zile, concretizata printr-o casatorie, nu e foarte buna. Si tocmai de asta ti se pare acum seaca aceasta propunere, pentru ca amandoi v-ati obisnuit sa stati impreuna fara obligatii. Cel putin, tu te-ai obisnuit.

  02 Apr 201103:04
 • person daca totul ti se pare sec

  nu face pasul, mai astepta un pic.
  Te casatoresti, cand iti dai seama ca nu poti trai fara el nici macar o clipa, cand in fiecare dimineata alaturi de el te simti ca si in dimineata de Craciun inainte de a deschide cadourile, cand te gandesti in fiecare zi: oare ce am facut sa il merit? ... si eu sunt proaspat casatorita, desi suntem impreuna de cativa ani, nu mi-am pierdut entuziasmul, ma simt cea mai norocoasa femeie din lume alturi de el:)

  29 Oct 200907:52
 • person @ tavutzza

  Casatorie lunga si frumoasa, tavutzza! Nu poate fi o problema ca te-ai casatorit devreme.... aveti sansa sa cresteti impreuna minunat.

  28 Oct 200922:10
 • person si eu m-am casatorit de o luna

  il iubesti,vrei sa-ti petreci aproape tot timpul cu el,te respecta,il respecti,v-ati facut planuri impreuna,va intelegeti...ce sa zic u sti ce fel de relatie ai cu el.De exemplu inainte sa ma casatoresc mai tot timpul ne certam din prostii,nu mergeam in excursii prea des,eram foarte geloasa,dar acum lucrurile s-au schimbat in bine,nu ne mai certam,lasam unul dupa altul,avem timp mai mult pt noi...am 20 de ani ,dar nu regret ca m-am casatorit asa de tanara,tot trebuie sa faci pasul asta o data,nu?

  27 Oct 200909:56
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Despre Ingeri si Karme
 • person

  "despre emy"

Blog Ele.rochevron_right
 
 • speaker_notes   test
 • speaker_notes   test
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere