cum vi se pare viata dupa casatorie?

personralukagrodea

cum vi se pare viata dupa casatorie? mai buna sau mai rea ca inainte?este asa cum v- ati asteptat?

 • person mai implinita

  Asa trebuie sa fie. Nu neaparat este. Barbatii se schimba mult. Devin mai indrazneti, mai comozi. Sotul meu si-a schimbat limbajul sau asa era si inainte dar nu l-a folosit in discutiile cu mine. Nu-i mai place sa se implice in activitati decat impins de la spate. Noroc ca avem un bebe de 6 luni jumatate si nu mai stam sa analizam prea mult. Ne concentram mai mult pe bebe. Mi-am inchipuit altfel viata de familie. Nici eu nu sunt perfecta, dar cand vrem sa facem ceva constructiv ar trebui ca implicarea sa vina de la sine. Mereu ma identifica cu parintii mei.Ca gandesc ca ei si fac ca ei. Lui nu-i convine deloc. Daca am o idee neaparat este a parintilor ( asa crede el ).Si cate nu ar mai fi de spus.....
  Nu prea se merita sa te casatoresti.
  Copii este bine sa ai dar fara alte obligatii.

  14 Oct 200701:53
 • person Lasa ca...

  o sa te recunosti mai tirziu, nu avea grija, ca perioada idilica trece ea mai repede, mai incet, depinde.Dar trece. Bineinteles ramine respectul, bla, bla, bla...e bine daca ramine si asta, ca realitatea e cam cruda.Desigur e bine sa visezi, altfel nu ar mai exista literatura, filmele de dragoste etc.

  10 Mar 200702:52
 • person bine

  daca alegi bine poata sa fie mult mai bine de cat de gandeai,eu nu pot sa ma recunosc acum,datorita lui

  09 Mar 200715:28
 • person bine

  Dupa mine..primul an a fost mai greu...sau prima jumate. Desi eram impreuna de 5 ani, a trebuit sa ne readaptam, s-au mai schimbat lucrurile pe ici pe colo. Apoi am invatat iar sa ne acceptam, sa mai trecem peste orgolii, sa ne ajutam,inca nu putem sta unul fara altul, ne e taaaree bine impreuna, e liniste si fumos.
  Concluzia? E bineee, daca alegi bine :-)

  08 Mar 200712:40
 • person depinde

  Depinde cand te casatoresti si cu cine. Casatoria nu este o poveste idilica cu printi si printese. Este, mai degraba, o legatura legala si mistica in acelasi timp intre doi oameni, care trebuie sa fie constienti ca impreuna vor trebui sa se suporte si sa-si ofere unul altuia tot de au mai bun. Si mai sunt multe de spus, dar ca o concluzie, daca stii de ce esti in stare si cat poti in viata sa cedezi si sa oferi, atunci nu ai surprize neplacute. De fapt, nu vei fi luat prin surprindere de nimic!

  15 Oct 200600:39
 • person Ciudat ca e o nota f. buna

  ceea ce inseamna ca oamenii-s de acord cu ce s-a scris.Pai cind eu ziceam ca ala nu mai are chef cind isi vede nevasta insarcinata si cu problemele aferente...au sarit toti ca cica sunt negativista.Dar vad ca la subiectul asta s-a acceptat realitatea.

  22 Mai 200610:14
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
De ce te voi iubi mereu
 • person

  "el scrie jurnalul unui filosof mincinos. eu sunt amanta filosofului. a￯i nu am de ce sa￯ mint."

Blog Ele.rochevron_right
 
 • speaker_notes   test
 • speaker_notes   test
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere