casatoria strica totul

personalexandras

am fost intr-o relatie de cativa ani la un mom dat ne-am casatorit si totul s-a dus pe apa sambetei, nu vreau sa para ca generalizez dar incep sa cred ca o bucata de hartie strica totul

• person Nu e adevarat.

Si tu ai spus ca ai fost intr-o relatie timp de cativa ani. Poate si din cauza aceea nu a prea mers casnicia. V-ati obinuit sa fiti liberi si sa stiti ca puteti rupe relatia cand vreti si dupa casatorie v-ati simtit stressati si ``prinsi`` intr-o relatie oficiala. Poate daca ati fi invatat sa fiti responsabili si sa stiti ce vreti de la viata, o ``bucata de hartie`` nu ar mai fi fost asa un stress.

03 Apr 201103:03
  • person articol

Buna, am citit un articol interesant despre casatorie si cu intrebari de genul suntem pregatite de marele pas? Eu zic ca ar fi bine sa-l cititi, poate va lamureste eventualele ezitari.Pupici
    http://www.afladespre.ro/esti-pregatit-de-marele-pas-973.htm

09 Oct 201001:00
  • person Trebuie

sa fi existat si altceva in afara de banalul certificat de casatorie. Multe cupluri spera sa salveze o relatie prin casatorie sau, si mai rau, prin conceperea unui copil. Ambele, niste greseli catastrofale!

29 Sep 201009:07
  • person o relatie pe duca

se termina de tot dupa casatorie. dupa observatia mea la fel se intampla si cu cuplurile care emigreaza si a caror casatorie scartie, nu rezista aici din pacate, toti se despart :(

25 Sep 201007:39
Recomandari