buna feteleor
Buna...stiu ca asta e un site de femei insa am o problema existentiala, anume am 21 de ani si penisul meu este de aproximativ 13 cm in erectie. Credeti ca ma va parasi fata cu care voi fi din cauza dimensiunii, ca stiu ca de fapt dimensiunea conteaza la voi, chiar daca nu admiteti asta.
- person nu e simplu
trebuie sa gasesti o virgina ca sa nu aibe cu ce sa compare. Daca fata a mai avut relatii cu 18 cm nu ai nici o sansa decat daca are vreo 3 copii. Sa nu mai punem faptul ca nici tu nu o sa te simti bine decat daca vrea ea.
17 Feb 201110:33 - person ..
normal ca e important. are 21 de ani. la 21 de ani tot ce conteaza e sexul si marimea penisului. sa fim seriosi. si da 13 cm e cam putin dar poti invata usor (sau nu) metode pozitii prin care marimea sa conteze prea putin.
14 Feb 201109:10 - person Hey
Eu zic sa nu iti faci probleme :P. Important este sa stii sa folosesti cei 13 cm :P. In plus, nu stiu ce gen de fata cauti tu, dar iti zic sigur ca atunci cand apar si sentimentele, fata nu va zice : "o nuuuu, are doar atat, trb sa il parasesc" :))). Crede-ma k nu conteaza acest aspect atat de mult incat sa iti faci griji ca vei fi parasit.
14 Feb 201108:54