Punctul G
vreau sa stiu si eu dar sincer acum: exista punctul G? si daca da unde se ascunde?:))
- person ----
Cum il stimulam?
30 Mar 201113:30
Cu degetul ne-am lamurit cum sta treaba, acum trebuie sa intri in actiune si cu altceva. Cea mai buna pozitie de sex pentru a fi stimulat Punctul G este pozitia capra.
O alta pozitie prin care iti poate fi stimulat Punctul G este aceea in care tu stai pe burta, intinsa, cu picioarele desfacute, iar iubitul tau te stimuleaza cu degetele in vagin pana te aduce in starea de superexcitatie. Este posibil sa ai o senzatie de mictiune insa, daca se intampla - nu te speria ... nu este altceva decat ejaculare...feminina (cel mai adesea provocata prin stimularea Punctului G).
Daca tu vei sta deasupra lui, in timpul partidei, vei avea ocazia sa te misti asa cum simti. Partenerul iti poate atinge clitorisul - asta te va excita si mai mult.
Sexul oral combinat cu folosirea degetelor in masarea zonei sensibile este o alta modalitate de a ajunge la orgasm.
Prin masarea corecta a Punctului G, cele mai multe femei ajung la orgasme multiple, iar altele ejaculeaza. Daca este stimulat corect Punctul G se va umfla (dar nu ca un balon ci ca un bob de fasole, asa cum spuneam mai sus).
Pentru a nu exista disconfort, partenerul trebuie sa o ia la pasi marunti - person ----
Cum il stimulam?
30 Mar 201113:30
Cu degetul ne-am lamurit cum sta treaba, acum trebuie sa intri in actiune si cu altceva. Cea mai buna pozitie de sex pentru a fi stimulat Punctul G este pozitia capra.
O alta pozitie prin care iti poate fi stimulat Punctul G este aceea in care tu stai pe burta, intinsa, cu picioarele desfacute, iar iubitul tau te stimuleaza cu degetele in vagin pana te aduce in starea de superexcitatie. Este posibil sa ai o senzatie de mictiune insa, daca se intampla - nu te speria ... nu este altceva decat ejaculare...feminina (cel mai adesea provocata prin stimularea Punctului G).
Daca tu vei sta deasupra lui, in timpul partidei, vei avea ocazia sa te misti asa cum simti. Partenerul iti poate atinge clitorisul - asta te va excita si mai mult.
Sexul oral combinat cu folosirea degetelor in masarea zonei sensibile este o alta modalitate de a ajunge la orgasm.
Prin masarea corecta a Punctului G, cele mai multe femei ajung la orgasme multiple, iar altele ejaculeaza. Daca este stimulat corect Punctul G se va umfla (dar nu ca un balon ci ca un bob de fasole, asa cum spuneam mai sus).
Pentru a nu exista disconfort, partenerul trebuie sa o ia la pasi marunti - person traiasca germanii :))))
Punctul G este o zona erogena sensibila, specifica femeilor, si care stimulata iti permite obtinerea unor senzatii sexuale intense.
30 Mar 201113:28
Punctul G este o zona erogena sensibila, specifica femeilor care permite obtinerea unor senzatii sexuale intense.
Punctul G a fost descoperit de sexologul neamt Ernst Grafenberg prin anii 1950. Acesta a localizat Punctul G ca fiind in interiorul vaginului, in spatele osului pubian, de marimea unui bob de fasole.
Cum depistam punctul magic
Stai intinsa si cu picioarele desfacute. Lubrifiaza un deget (tu sau iubitul tau) si introdu-l cam 2 - 5 cm in interiorul vaginului. Acolo, preseaza peretele frontal al vaginului. Prin atingerea punctului vei avea o usoara senzatie de urinare.
Asa da!
De preferat ar fi sa nu ai unghii pentru a nu zgaria.
Sanatos este sa porti o manusa de latex.
Foloseste un lubrifiant pe baza de apa.
Miscarile executa-le circular si alterneaza ritmul.
Preseaza zona. Executa cercuri mici si miscari de dute-vin - person pct.G
L-am descoperit pentru prima data (ghidat bineanteles de o "ea")cand aveam cca.23 ani. De cele mai multe ori pct.G are forma unei boabe de mazare, uneori este plat (datorita tesuturilor nervoase) si poate fi localizat in spatele osului pubian - sfarsitul cervix-ului. Pct.G i-si modifica forma (creste) in cateva secunde (uneori minute) din momentul in care partenerul insista excitarea acestuia cu ... ceea ce la daotat mama natura.
04 Apr 201021:32 - person =))
Mda. Asta o fi pentru cei care nu isi exploreaza partenerele in totalitate si pentru femeile care, de asemenea, nu se exploreaza in totalitate. Si ca sa vina raspunsul de la un barbat iti spun sigur ca punctul G exista si este foarte usor de gasit: introdu un deget in vagin iar la aproximativ 5 cm de intrare, pe peretele superior il vei gasi, sub forma unui bob de fasole/mazare. Stimularea lui iti ofera placere, insa iti poate da si o senzatie de discomfort, in cazul in care nu esti destul de excitata. In timpul stimularii, acesta isi modifica forma si dimensiunile, dupa orgasm revine in starea initiala. Si chiar nu mi-a luat toata viata sa il gasesc. Au fost vreo 10 secunde.
17 Mar 201019:03
Lamurite? - person Asta cu
punctul G este un fel de disperare a femeilor de a avea o zona erogena - bomba pe care sa se chinuie barbatii toata viata sa o gaseasca!
10 Mar 201010:58 - person ..
tind sa cred ca e un "mit"
09 Mar 201015:32
Recomandari
Newsletter Ele.ro

- person
"cea mai frumoasa culoare din lume este cea care ti se potriveste - coco chanel"