Varsta pentru sex oral

persontashulina

Aseara discutam cu 2 amice despre mult hulitul sau, dimpotriva, vestitul sex oral. Una sustinea ca nu e ok sa faci sex oral la inceputul relatiei, ca vei fi considerata "usuratica", alta ca nu e normal sa faci sex oral deloc in relatie, ca te va parasi mai repede. Eu le priveam pe amandoua consternata. Exista vreo regula pentru sex oral, cand, cum, la cat timp de la debutul relatiei?

 • person Dar

  de unde chestia asta cu "nu fac pana cand nu ma ia de nevasta"?? adica e privit ca un fel de lucru oribil, da daca te-a luat, acu nu te mai poate lasa??

  18 Oct 201009:29
 • person nu are legatura

  cu inceputul/mijlocul/sf relatiei dar cred are legatura cu varsta pe care o ai, daca esti copilita de pana in 20 de ani e normal sa ai tot felul de prejudecati privind sexul oral. Eu am mai auzit de faza : nu fac sex oral decat cu sotul meu, adica pana nu ma ia de nevasta ... Nada! :))

  02 Oct 201006:03
 • person sex oral

  sexul oral il faci cand te simti tu preggatita/daca te simti vreodata pregatita...asa ca fetelor nu are nicio legatura cu relatia--inceput, sfarsit :))--nu conteaza

  27 Sep 201018:58
 • person ..

  eu cred ca se vorbeste un pic cam mult. sexul oral face parte din sex. fara sex oral nu e completa o partida de sex. cum el poate face si tu poti. hai poate nu de la prima intalnire. dar il poti prinde f usor pe un tip cu un sex oral misto. stiu personal multi tipi care zic: m-a cucerit cu metoda ei de a ....:))). nu vei fi parasita daca i-o sugi sub nicio forma in nicio galaxie

  23 Sep 201010:06
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Fata morgana si domnul Curcubeu
 • person

  "curcubeul desi e colorat.."

Blog Ele.rochevron_right
 
 • speaker_notes   test
 • speaker_notes   test
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere