Intamplari penibile in timpul sexului

personautumn

Aseara am tras o portie teribila de ras cu 4 amice in timp ce ne povesteam una alteia intamplari penibile traite de fiecare in timpul unui act sau intalnire amoroasa. voi ati avea ceva de povestit? Ceva ce v-a adus un moment de groaza atunci si v-ar face sa radeti cu lacrimi acum, dupa ce a trecut?

• person Uite o intamplare penibila.

Eram in 2009 cu un tip pe care il cunoscusem pe internet si cu care vorbisem ``on line`` cam 2 luni inainte de a incepe sa ne intalnim. Ne-am intalnit noi in toamna anului 2009 si dupa o luna ne-am ``bagat in pat``, cum se spune. Surpriza: tipul avea un ``organ`` de copil si, in plus, avea ceea ce se numeste``ejaculare precoce``. Va dati seama ca am plecat nesatisfacuta de acolo, dar atunci nu i-am dat papucii pentru ca tineam la el si pentru ca ma ajuta sa divortez de fostul sot.

27 Apr 201100:36
  • person chiar

aseara urmaream un reportaj pe discovery la "sex files" si spuneau ca este vital sa te potrivesti olfactiv cu partenerul tau.

O tipa facea sex cu un tip iar asta dupa vreo juma de ora de prestat a transpirat normal, ceea ce i-a provocat asteia o reactie oribila olfactiva.

Si nu, nu era vb ca tipul mirosea urat, nicidecum, ci doar de reactia nasului ei la mirosul sau...

28 Feb 201111:04
  • person tinerete - batranete

Anumiti muschi sunt in pozitia "normala de lucru" contractati. Asa sunt si o mare gama din muschii situati in jurul "aparatelor" genitale si rectale. Relaxarea brusca si necontrolata poate genera fenomene neplacute. Am avut ocazia sa stau de vorba cu femei care au patit lucruri mult mai grave: urinare la orgasm, lesin la orgasm, convulsii la orgasm, voma, pierderea controluli fecalelor, blocarea vaginului sau rupturi vaginale cu hemoragii abundente; femei care au apelat la medic pentru remediere. Asa ca un simplu scartzait, un vant sau zgomote de aer din vagin sunt lucruri foarte normale si care se intampla in peste 80% din cazuri. "Fenomenele" sunt mai frecvente cu inaintarea in varsta cand se pierde din functii.Unele pot fi chiar letale. Asa ca radeti la tinerete si aveti grije la batranete.

01 Ian 201118:25
  • person Eu nu am patit-o

insa o buna prietena m-a sunat ingrozita sa imi spuna ca i s-a intamplat sa traga cateva vanturi in timpul unei pertide cu un partener nou si f focos. Era ingrozita si nu stia daca asta auzise sau nu..:))

25 Oct 201009:07
  • person Un

scartait penibil al patului, care se intensifica de fiecare data cand el marea ritmul.

Dupa vreo cateva minute de "suportat" am izbucnit amandoi in ras si ne-am mutat pe covor! :))

05 Oct 201008:28
Recomandari