Pozitia

personlilly_buterfly

Cum vi se pare aceasta pozitie, din pct de vedere al impactului psihic asupra celor doi parteneri? Am auzit de curand intr-un cuplu prieten ca el nu accepta aceasta pozitie pt ca s-ar simti dominat de partenera. Mie mi se pare o tampenie, pt ca din contra, el ar avea o priveliste grozava si mai putin "de muncit" ;))

• person hmm

cred ca majoritatea femeilor prefera sa stea deasupra, este ceva foarte incitant pentru ca detii controlul

03 Oct 201111:18
  • person Motivele pot fi diverse

Daca el o are mai scurta de 17 cm nu o sa vrea,iese afara pe neasteptate.Daca lui nu i se pune destul de tare,iarasi nu o sa vrea si prefera pozitia pe la spate.Sau probabil,probabil un tip de moda veche:)))

30 Mai 201123:42
  • person este o pozitie dominanta

pentru noi, femeile, insa nu vad de s-ar simti partenerul deranjat:)

23 Mai 201114:01
  • person Nu mi se pare o pozitie dominanta.

Dar depinde fiecare ce ``pitici`` are pe creier. Pozitiile ``ea deasupra`` si asa numita pozitie ``lingurita`` sunt ideale pentru cuplurile care vor copii, pentru ca asa se ramane mai repede insarcinata.

26 Apr 201123:55
  • person oho

cati barbati adora aceasta pozitie! Tocma pt ca au ce vedea? dominati? pai nu e asta una din fanteziile lor ascunse?

31 Ian 201110:30
  • person salut

da se numeste pozitia lenesului el nu doreste sa fie dominat asta se intampla la inceput de relatie sa vada persoana iubita cat pot si ce pot dac u timpul se ajunge la acea pozitie numita poz. lenesului

20 Ian 201119:16
Recomandari