De ce relatiile incepute in liceu nu dureaza?
Foarte multi prieteni care s-au imprietenit in timpul liceului sau in primii ani de facultate se despart. M-am intrebat de ce oare?
Voi ce parere aveti? Sa fie vorba de contactul cu noi medii, noi prieteni sau colegi, sau pur si simplu intervine dorinta de ceva nou?
- person parere
Daca cei doi continua sa se descopere impreuna si sa descopere si sunt uniti de iubire ,chiar ca nu mai conteaza ca au schimbat"decorul:,din contra relatia se maturizeaza si au un mare avantaj,acela ca au descoperit "lumea"impreuna".
01 Feb 200700:51 - person D@n@
Cred k eshti cel mai bun exeplu de aici....:) .. succes cu familia..:*
09 Dec 200609:09 - person OOO...Vorbe mari...
Dragele mele doamne si domnisoare, cel mai neadevarat lucru din lumea asta este k relatiile din liceu NU dureaza! Am una dintre cele mai frumoase casnicii din lume, un bebe destept si sanatos si un sot pe care il ador si pe care l-am cunoscut in clasa a IX-a! Ceea ce e fff important de adaugat e ca relatiile dintre adolescentii de liceu dureaza doar daca acestia cresc impreuna spiritual si in gandire...maturitatea e cheia succesului intr-o relatie de acest gen. Daca stii sa "modelezi"si sa te lasi "modelat"...sansele sunt de 100%.Cu sigurantza!!! Fericirea nu vine neaparat,insa,odata cu maturizarea relatiei...mai trebuie si un pic de nebunie copilareasca...Nu uitati ca sunt casnicii care se destrama dupa ani si ani de zile :( Indiferent de varsta, de mediul in care cunosti o persoana, de imprejurari,in general,INIMA este cea care decide "Pt.cat timp oare pot sa bat pt ea/el...?"
08 Dec 200619:58 - person deh...
relatiile din liceu sunt intre oameni inca neformati (mai mult intre adolescenti). atunci cand devii adult ti se schimba si conceptia despre partener (ca si cea despre viata). acum depinde cat te maturizezi si cat nu. daca ai fost mai marur inainte decat ceilalti si nu s-au produs schimbari dupa etc.
25 Nov 200616:20 - person leo...
"asta nu inseamna k e raspunsul final...."a spus o colelga de-a noastra, asa ca alege celelalte variante, sunati prietenul sau fifti-fifti
25 Nov 200614:24
Leo, leo, leo, vezi ce inseamna "sa te dai dintr-o data batut" :-j - person leo
exista relatii care rezista...shi relatii care nu rezista.............dak u ai dat numa de relatii care nu au rezistat.... asta nu inseamna k e raspunsul final....
21 Nov 200615:00 - person deci
nu am spus ca nu exista si cazuri fericite. majoritatea insa nu sunt
21 Nov 200609:54 - person Neadevarat
Vreau sa-i contrazic pe cei care spun ca relatiile din liceu nu dureaza...Eu si sotul meu suntem impreuna de la 17 ani. Ne-am cunoscut in liceu si suntem din orase diferite... Si chiar daca eu am fost plecata la facultate si el nu, relatia noastra a fost solida, ne-am casatorit si avem 10 ani de casnicie FERICITA. Depinde foarte mult de intensitatea sentimentelor care-i leaga pe cei doi. Si acum, dupa 16 ani de cand suntem impreuna ne iubim mai mult ca la inceput...Deci...nu este o regula.
20 Nov 200619:28 - person Relatii
Intradevar multe cupluri se despart...da sunt shi multe cupluri care rezista.Aici depinde de relatia fiecaruia shi cat de buna este zidita...de sentimentele lor shi mai ales... de lucrurile noi care apar.Cel mai adesea am observat k lumea se plictiseshte foarte repede,dar atunci de ce nu incerca fiecare dintre ei sa isi surprinda partenerul intr-un mod cat mai placut?Incercati surprize sau alte metode care sa "te tina treaz pana la sfarshitul filmului".....
07 Oct 200610:49
Eu cred k sunt shi relatii,incepute din liceu,shi inka neterminate cu toata k anii au trecut..:)...
Pentru toti de p acest site: iubiti-va mult k e al dreaq de palcut:) - person adyy...
Iata si parerea mea:
29 Sep 200615:50
Relatile din liceu sunt acele relati care lise poat spune, "relati joaca"de ce? pt ca putine relati in timpul adolescentei tin pana la sfarsit.
In liceu suntem in faza de adolescenta unde toti hormonii ne invadeaza si nustim ce se intampla cu noi, dorim sa ne iubeasca cineva sa fie cineva alaturi de noi simtim, niste "spasme"in interior adica dorim sa ne jucam sa facem sex, inca nu suntem maturi fiecare dorim sa ne satisfacem poftele care ne invadeaza si asa ca liceul, faza de adolescenta ne arata si dupa acea faza putem deveni maturi sau sa ramanem tot niste copilarosi - person nope
Nu nu sunt in situatia aceasta si nici nu am fost vreodata. Am insa o foarte buna prietena care se afla in aceasta situatie, si care este total debusolata.
27 Sep 200609:53 - person Addy,
esti in situatia asta? Daca da, da- mi voie sa ti dau un sfat: fa ce e mai bine pentru tine.
27 Sep 200608:49 - person cam asa este
Pe de o parte se largeste cercul de prieteni iar pe de alta parte s-ar putea ca interesele sa nu mai fie aceleasi, iar cei doi sa se indeparteze. :)
26 Sep 200618:05 - person de fapt...
o relatie la liceu este animata doar de necesitatea prezentei la scoala. atunci cand cei doi termina, nu se mai intalnesc asa de des si relatia cade.
23 Sep 200609:31 - person schimbarea
E adevarat multe relatii incepute in liceu ajung in timp sa se finalizeze nu tocmai placut..In primul cred datorita faptului ca imediat dupa terminarea liceului sau a facultatii viata urmeaza un curs destul de diferit fata de perioada de pana atunci.Intervin alte responsabilitati, probleme de alt gen si grad, forma.Pentru a reusi pastrata relatia o conditie primordiala ar fi ca cei doi parteneri sa se fi cunoscut foarte bine inainte de aceasta schimbare pentru a nu avea surprize, sa lupte sa-si pastreze o personalitate demna, sa lupte pentru impunerea unui anumit respect etc.Lucru foarte rar intalnit datorita factorilor externi ce actiuneaza asupra personalitatii noastre.Ii admir cu sinceritate pe cei care reusesc sa mentina astfel de relatii sunt intr-adevar persoane care stiu ce vor de la viata
22 Sep 200615:53 - person hm!
aici depinde si de persoane si de sentimente. dragostea mascheaza primii ani ai relatiei pentru ca apoi sa se formeze obisnuinta. depinde de fiecare cuplu cum perpetueaza de-a lungul timpului dragostea, ce sacrificii fac unul pentru celalalt etc.
22 Sep 200601:11 - person Joseffine are dreptate
Nu putem generaliza si sa afirmam ca persoanele care sunt impreuna de pe vremea cand erau liceeni au sanse mai mari sa se desparta, pe cand ceilalti nu.
21 Sep 200610:46
Cunosc un cuplu f apropiat mie, care sunt impreuna de la 16 ani, au o casnicie frumoasa, un copil reusit si sanatos,si intre timp s-au adunat vreo 23 de ani de cand sunt impreuna si vreo 16 ani de casnicie, deci sa nu generalizam.
Ah da , si nu sunt singurul de cuplu de acest gen pe care ii cunosc.
Te desparti de o persoana pt ca nu te mai intelegi cu ea, nu pt ca ai inceput cu ea o relatie in adolescenta sau in timpul facultatii. - person nu-i asa
am sa te contrazic: noi 2 suntem impreuna inca din clasa a X a si acum am terminat facultatea,sa fim noi oare abstractia de la regula?!sa vedem ce ne rezerva viitorul insa stiu k va fi bine si... celelate cupluri care nu se formeaza nici la liceu si nici la facultate ci mai taziu dupa ce au timp sa exploreze totul si tot se destrama,cu ele ce se intampla?!?
20 Sep 200618:33 - person deci
gandeste-te ca se maturizeaza de exemplu si au nevoie de altceva decat pana acum
20 Sep 200616:15
Recomandari