Aromoterapie
by: pisi Uleiuri,betisoare si lumanarele parfumate,toate acestea ne ajuta sa ne relaxam,dar ne si incanta simtul olfactiv.Folositi aromoterapia doar pentru relaxare sau si pentru a asigura un cadru intim si placut cu diferite ocazii?
Daca da,la ce fel de ocazii folositi aromoterapia si ce arome va relaxeaza sau binedispun in mod deosebit?
...
aromoterapia... o metoda de relaxare care-mi place foarte mult. Betisoarele, lumanarele parfumate sau plantele uscate, uleiurile si alte astfel de produse... sunt super
un mod placut de a incheia ziua
Seara,cand ajung acasa imi place sa aprind un betisor parfumat in camera pentru a avea un somn linistit.
relaxare
imi plac lumanarile parfumate atunci cand fac baie cu multa spuma. Prefer mirosul de lavanda si portocala.
Adita,
si mie imi place faza cu cada si lumanarelele,nu pot decat sa recomand mai departe aceasta metoda.
Mie imi plac foarte mult spumantele pe baza de fructe de padure sau pin,iar lumanarelele sa fie cu aceeasi aroma.
relaxare si energizare
cand ma simt obosita si deprima pun in apa de baie ulei de portocale. e super! te binedispune imediat. poate fi folosit si in lampitele de aromoterapie, dar daca il pui in apa de baie, atunci cand iesi vei fi tu insati o mica portocala ;))
arome pentru feng shui
folosesc aromoterapia pentru imbunatatirea fluxului de Qi din casa...poate trebuia postat la categoria casa si gradina.
Lumanarile parfumate cu aroma de ciocolata
Seara imi place sa citesc o carte, dar nu inainte de a aprinde o lumanare parfumata cu aroma de ciocolata care imi da o stare placuta de relaxare.