Bicicleta fitness

by: nonette
vreau sa mi cumpar o bicicleta pentru ca vine iarna si nu o sa pot merge la sala pe frig, ma cunosc f bine. ma gandeam daca bicicleta ajuta si la dat burtica jos? sau ar trebui sa ma orientez spre alt aparat de fitness?
 

bookface

bookface

lilly_butterfly

31 Aug 2011, 21:36

sunt de acord. oricat de ambitioasa ai fi, la un moment dat chiar te saturi de ele. eu am descoperit un mod alternativ de a ma deplasa in oras, lucru care ma si mentine in forma, si anume, merg peste tot cu bicicleta. in plus, evit traficul si aglomaratia de la metrou sau din ratb

13goingon30

13goingon30

rezultate cu bicicleta

31 Aug 2011, 13:46

da, eu merg mai mult cu bicicleta peste tot de cateva saptamani si chiar ma simt mai bine, + ca eu una simt ceve ceva rezultate la burta - prefer sa fac bicicleta mai mult timp decat sa ma duc la sala - bleah!:)

bookface

bookface

in aer liber

27 Aug 2011, 23:46

cred ca daca ai folosi bicicleta in aer liber, sau te-ai deplasa peste tot cu ea ar fi foarte eficienta si nici nu te-ai plictisi. te mentii in forma fara sa faci o activitate chinuitoare din asta:) ce zici?

do_ni

do_ni

bicicleta

15 Oct 2010, 11:00

ajuta doar daca faci acelasi program ca la sala, adica i-ti impui 15 minute de pedalat pe care le si faci. In afara de burtica mai dai jos si de pe coapse cu ajutorul bicicletei.

lilly_buterfly

lilly_buterfly

Abdomenele

15 Oct 2010, 09:05

sunt o chestie foarte chinuitoare pt femei. Sunt plictisitoare pt ca nu faci miscare propriu-zisa, nu vezi nimic interesant, cum ar fi in cazul jogging-ului, nu se vad rezultate imediat si mai faci si febra...

aparate

07 Oct 2010, 20:55

chiar sunt curioasa daca o sa folosesti aparatul ala de abdomene. ptr mine nu functioneaza nici un aparat , nu ptr ca nu ar fi bune, dar cumva ma plictisesc de ele si dupa o vreme le returnez sau le pun la ruginit in garaj :(. Ai incercat Pilates, combinat cu aerobic - asa numesc eu zbantzuit prin casa cu muzica data la maxim :) ptr mine astea doua functioneaza plus alergat, macar 15 minute de cateva ori pe saptamana, imi dispare burtica imediat :)

nonette

nonette

..

06 Oct 2010, 09:14

cred ca m-am convins : http://www.youtube.com/watch?v=xWVr_m2uzTs&feature=related

nonette

nonette

....

06 Oct 2010, 09:04

pai asta e chestia ca nu suport sa fac abdomene pur si simplu nu pot, si incerc sa caut alte metode. am mai vazut un aparat de abdomene, l-a folosti careva>?
http://www.hammer-romania.com/Aparate-wellness,-abdomen,-masaj.php

lilly_buterfly

lilly_buterfly

hmm

06 Oct 2010, 08:53

mult prea putin ajuta bicicleta la dat burta jos, pt ca de abia incordezi muschii abdominali cand pedalezi. De ce nu combini bicicleta cu niste abdomene?