dansul si relaxarea

by: danutad
Buna.Sunt noua pe aici si am citit despre metodele voastre de relaxare.Pe mine dansul m-a relaxat cel mai bine si mai ales dansul la bara pe o melodie care iti merge la suflet!Si unde mai pui ca iti modelezi si silueta!
 

anyela

anyela

Fructe si legume

03 Mai 2012, 15:36

La mine dieta cu fructe si legume n-a functionat, in schimb sunt foarte multumita de suplimentele naturale slim&fit. ma-au ajutat intr-un moment in care eram gata sa renunt la orice tip de cura de slabire, iar acum slabesc si mi-am recapatat increderea in mine.

roxxroxy

roxxroxy

Tae-bo e distractiv

02 Mai 2012, 16:39

Eu nu merg la Zumba, dar sunt foarte multumita de sedintele de Tae-bo, de dieta cu fructe si legume si de slim&fit. Slabesc si ma simt din ce in mai bine in pielea mea.

anyela

anyela

Zumba fitness: distractiv si interactiv

25 Apr 2012, 13:09

Pentru ca imi place dansul si sunt si la cura de slabire, am ales sa le imbin pe acestea 2: merg la sala la exercitii de zumba. Slabesc si ma relaxez in acelasi timp. Pe langa zumba, slim&fit si dieta fara carbohidrati si zahar imi sunt d emare ajutor.

tashulina

tashulina

dansul

06 Ian 2011, 11:57

la bara practicat ca sport este un exercitiu fizic extraordinar, care, intr-adevar, iti creeaza un corp de vis, sanatos, tonifiat, superb.