De ce reiki?

by: xodika
Servus la toata lumea.

Am si o intrebare. De ce reiki? Ce tipuri de reiki ati incercat si care a fost cea mai placuta experienta?
 

iris26

iris26

Un site de exceptie

28 Mai 2009, 04:50

http://www.reikilight.ro Aici am intalnit un om de exceptie care m-a ajutat sa ma vindec si, mai mult de atat sa ma regasesc. Si apropo de video-reiki, imi pare bine sa vad ca baiatul de acolo este elevul domnului Rusu Risvan de pe reikilight.ro Oricum Reiki merita incercat, indiferent de maestru.

georgelgeo

georgelgeo

salut :)

14 Feb 2009, 14:02

salut. am vazut ca vorbiti despre Reiki si vreau sa va anunt si eu ca tocmai am vizitat un sit interesant, nou aparut, in care daca iti faci cont vezi si filme on-line de Reiki realizate de un maestru roman. sit'u e: www.video-reiki.com . e interesant. merita

magiquesalon

magiquesalon

Reiki

18 Dec 2008, 15:22

Se poate beneficia de sedinte reiki la Salon MAGIQUE , Str.Semilunei ,nr 8 ,sector 2,Bucuresti (punct de reper : Biserica Armeneasca ) sau cu programari la nr de tel :
021 2112080 sau 0722 257 466

roxana75

roxana75

Ceau.

28 Apr 2008, 23:10

In primul rand REIKI nu se imparte pe tipuri ci pe nivele (ale persoanei care practica ). In al doilea rand este un mod de viata prin care invatam sa fim mai buni si mai aproape de divinitate, este o forma foarte pura de energie care exista pretutindeni si care poate fi folosita doar in scopuri pozitive. Actioneaza la nivel fizic cat si mental. Eu personal am avut probleme de sanatate (astm alergic-cu crize foarte puternice) si am apelat atat la medicina traditionala cat si la cea naturista in combinatie cu Reiki si untimele 2 au dat rezultate deoarece au tratat cauza si nu efectul. Merita sa incerci. Nimic rau nu se poate intampla, iar o discutie despre Reiki e mult mai ampla. Ma bucur ca exista si oameni deschisi la minte.