credeti ca.....

by: melania_antony
Tatal sau mama au detin rolul principal in ce priveste educatia si cresterea unui copil.Personal cred ca tatal trebuie sa se ocupe de partea financiara iar mama sa fie cea care sa educe copil.De ce?Pentru ca femeile sunt in general mai rabdatoare decat barbatii.Voi ce parere aveti?
 

eva31

eva31

Aproximativ

03 Apr 2011, 00:44

DA, asa este, dar nici tatal nu trebuie sa fie doar o aparitie ocazionala pentru copil. MAcar o ora pe zi isi poate face timp, orice barbat, ca sa stea cu copilul lui.

eva31

eva31

Pt punctulpeI

27 Oct 2009, 00:34

Ai "picat" in discutie ca musca in lapte. In primul rand, in dragoste si casnicie nu vad ce rol joaca inaltimea. A, poate te refereai la "inaltimea" sentimentelor nobile pe care le nutreste un parinte pentru copiii lui. In al doilea rand, o femeie e mai gingasa, sensibila, rabdatoare, copilaroasa si poate sa se ocupe mult mai bine de educatia unui copil decat un barbat. Cu toate astea, macar o ora-doua pe zi, copilul trebuie sa simta si prezenta si afectiunea tatalui, pentru a se dezvolta normal. Nu cred ca un tata isi exprima iubirea fata de copil schimbandu-i scutecul, ci jucandu-se cu el, discutand cu copilul lui despre "problemele" uriase ale acestui ingeras si intelegandu-i sufletelui. E vorba de acel "quality time" care il ajuta pe micut sa se simta iubit. Oricum, copiii inteleg de la varste relativ mici ca taticii lor se duc sa munceasca pentru a le cumpara jucarii si hainute.

myke

myke

ambii..

21 Mai 2009, 08:57

Amandoi parinti trebuie sa participe la educatia copilului..nu conteaza cine aduce banul..sau care aduce mai mult..asta e parerea mea...

lidia-fetesti

lidia-fetesti

lol

21 Oct 2008, 08:28

asta cu tatal e responsabil cu partea financiara e o poveste veche,,,poate mama sa se ocupe de educatie cat vrea, daca tatal nu isi aduce aportul atunci copilul va avea sechele serioase,..

punctulpei

punctulpei

buna pisi

30 Aug 2008, 10:53

stii...era o gluma!

pisi

pisi

ambii

27 Aug 2008, 11:15

parinti au obligatia morala sa se ocupe de copii.

pt punctul: si daca barbatii sunt mai inalti, ce anume, ii face asta mai cu stea in frunnte???

exista si femei mai inalte decat barbatii, asa ca stai relax cu astfel de comparatii si pretentii ciudate pe criterii si mai indoielnice.

tashulina

tashulina

Prea transant

15 Iul 2008, 11:17

Consider ca daca esti prea transant in ceea ce priveste atribuirea rolurilor in familie, risti ca situatiile sa degenereze intr-o buna zi.

Ce te faci cand tatal va avea o parere despre educatia copilului? Va trebui sa si-o tina pentru el, ca el se ocupa doar "de partea financiara"???

punctulpei

punctulpei

opinie lejera

11 Iul 2008, 11:31

eu cred ca barbatii sunt de obicei mai inalti decat femeile...Ar trebui sa conteze.
Oricum, recomand cartea Cum sa ne educam copiii (Vandra Attila - teora).