Joy Speed Fitness fura banii clientilor

personroxrox24

In urma cu ceva timp, am cazut in plasa celor de la JOY SPEED FITNESS joyspeedfitness.ro - companie promovata de siteul dumneavoastra. Am cumparat initial 2 vouchere de pe un site, dupa care am platit 2 abonamente in valoare de 1500 RON. Am aflat ulterior ca "produsul" promovat de dansii este foarte daunator sanatati intrucat transmte socuri in sistemul nervos si in inima. Am cerut banii inapoi si mi s-a raspuns cu fraze de genul "te uiti prea mult la televizor", "da nu ai ce face altceva decat sa ceri banii inapoi". Nu va poate spune nimeni ce companii sa promovati sau nu, dar ma simt datoare sa trag un semnal de alarma.

Din cate am inteles, nu sunt singura persoana inselata de acestia. Au o tehnica foarte bine pusa la punct prin care dovedesc ca nu ar fii la prima "intamplare" de acest gen. Mai mult, intuitia imi spune ca firma atrage clienti cu diferite oferte. Celor care platesc abonamentele in continuare li se refuza dreptul de a isi cere banii inapoi, desi legea specifica clar acest drept.

  • person Joy Speed Fitness fura banii clientilor

    Am depus sesizari la ANPC si la Sectia 6 Politie. Daca mai sunt si alte persoane care au fost inselate in acest mod, va rog mergeti si depuneti si voi plangeri. Veti fi surprinsi sa vedeti ca institutiile chiar isi fac treaba.

    19 Iul 201407:09
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Frantura -13-
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
 
  • speaker_notes   test
  • speaker_notes   test
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere
Columbia - Geaca
Shop Ele.rochevron_right