sacina sau nu
Buna... Asi dori si eu o parere din partea cunoscatoarelor... In data de 2 oct mi-a venit doar 2 zile in loc de 4-5 cum aveam, iar pe 30 oct tot 2 zile. La o saptamana si cateva zile dupa acesta au inceput sa ma doara sani f tare si inca ma dor. Mentionez ca am facut 2 teste si au iesit neg. Sa fie vb de o sarcina totusi(as avea cateva simtome)sau o dereglare ? Urmeaza vizita la medic dar pana atunci as dori o parere.... va rog mult...multumesc astept rasp urgent
- person medic
Buna, cel mai bine te duci la doctor si vezi exact ce se intampla si in acest fel te vei linistii si tu. Ti-l recomand pe doctorul meu Silviu Istoc, un medic de incredere, profesionist si foarte bun in domeniul meu. Este foarte important sa apelezi la un doctor bun. Fa-ti o programare cat mai repede pentru a nu te trezi cu cine stie ce complicatie. Multa sanatate!
02 Oct 201717:47 - person multumesc
Va multumesc mult. . . Cu toate ca nu stiu ce sa mai cred. . .am greturi din ce in ce mai mult si chiar v... Ma gandesc ca poate nu am facut testele corect sau...nu stiu.. Oricum joi ,vineri ar treb sa vina cm...astept sa vad ce si cum si dupa direct la medic. pup
23 Nov 200920:07 - person ..
nu e sarcina ma, n-are cum, si simptomele sunt si de la durerile menstruale . sunt asemanatoare e drept, dar daca ai facut teste si au iesit negative nu e sarcina, oricum mergi la medic ceea ce e bine
23 Nov 200911:57