Infectie vaginala
stiu ca multe femei nu apeleaza la medic cand au probleme vaginale. de rusine, de jena, dar nu e ok! pentru ca ele pot duce chiar la infertilitate. e trist. eu va zic ce m-a ajutat pe mine intr-o candida de care nu mai scapam: fluomizin (sunt niste ovule care se pun intravaginal),care e mult mai bun decat Canesten si care NU afecteaza sarcina, plus tablete Viviflor care impiedica recidiva.
- person Lactacyd pentru igiena zilnica
Multe din problemele vaginale vin si din nisteoiceiuri gresite de igiena intima.Atentie, nu spun lipsa de igiena intima! Adica: dusuri vaginale dese, utilizarea exclusiva a tampoanelor vaginale, folosirea unor produse cosmetice cu ph nepotrivit sau deodorante locale si substante parfumate, etc...
14 Mar 201514:31
Candidoza, vaginala, vaginita si multe alte boli pentru care paote ne este jena sa merge la medic ar putea fi prevenite prin simpla utilizare zilnica a unor produse de igiena cu ph acid sau care mentin ph-ul vaginal acid sau favorizeaza colonizarea vaginului cu lactobacili. Nu e o mare filozofie, dar pana nu o afli -in cazul meu de la medicul de familie- ti se pare ca ai nevoie de cine stie ce medicamente. Eu folosesc Lactacyd, lotiune intima (sunt si servetele pentru igiena intima) pe care inainte oluam de la farmacie, dar acum o iau de peste tot din hypermarketuri (si in supermarketuri - totul e sa fie un magzin suficient de mare cat sa aiba un raion de cosmetice mai divers). Sunt vreo trei versiuni, de l a 13, la 18 lei si imi ajun o luna, o luna jumatate un flacon. Deci ne e un capat de tzara!
Recomandari
Newsletter Ele.ro
- person
"scriu din pasiune nu sufar.ma gasiti si pe http://just-like-that-2010.blogspot.com"