Infectie vaginala

persondraganescuana

stiu ca multe femei nu apeleaza la medic cand au probleme vaginale. de rusine, de jena, dar nu e ok! pentru ca ele pot duce chiar la infertilitate. e trist. eu va zic ce m-a ajutat pe mine intr-o candida de care nu mai scapam: fluomizin (sunt niste ovule care se pun intravaginal),care e mult mai bun decat Canesten si care NU afecteaza sarcina, plus tablete Viviflor care impiedica recidiva.

 • person Lactacyd pentru igiena zilnica

  Multe din problemele vaginale vin si din nisteoiceiuri gresite de igiena intima.Atentie, nu spun lipsa de igiena intima! Adica: dusuri vaginale dese, utilizarea exclusiva a tampoanelor vaginale, folosirea unor produse cosmetice cu ph nepotrivit sau deodorante locale si substante parfumate, etc...
  Candidoza, vaginala, vaginita si multe alte boli pentru care paote ne este jena sa merge la medic ar putea fi prevenite prin simpla utilizare zilnica a unor produse de igiena cu ph acid sau care mentin ph-ul vaginal acid sau favorizeaza colonizarea vaginului cu lactobacili. Nu e o mare filozofie, dar pana nu o afli -in cazul meu de la medicul de familie- ti se pare ca ai nevoie de cine stie ce medicamente. Eu folosesc Lactacyd, lotiune intima (sunt si servetele pentru igiena intima) pe care inainte oluam de la farmacie, dar acum o iau de peste tot din hypermarketuri (si in supermarketuri - totul e sa fie un magzin suficient de mare cat sa aiba un raion de cosmetice mai divers). Sunt vreo trei versiuni, de l a 13, la 18 lei si imi ajun o luna, o luna jumatate un flacon. Deci ne e un capat de tzara!

  14 Mar 201514:31
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Finalul sau poate continuarea povestii noastre
 • person

  "scriu din pasiune nu sufar.ma gasiti si pe http://just-like-that-2010.blogspot.com"

Blog Ele.rochevron_right
 
 • speaker_notes   test
 • speaker_notes   test
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere