Iritatie pe fata
Ma numesc Paun Andreea Alina si am 17 ani. Am pe fata niste pete rosii si mi se formeaza cojite, daca ma spal pe fata si le inlatur la ceva timp imi reapar, cand ma scarpin ma ustura dar foarte putin. De obicei cand este frig afara mi se intampla acest lucru, de mica imi simt fata ca se strange la frig si ca este uscata dar anul acesta s.a agravat, s-a intins putin si pe gat. Nu am mai reusit sa scap de ele definitiv, mi.ai aparut si asa au ramas, imi mai trec putin si iar reapar pe fata. Multumesc anticipat!
- person rugaminte pt.pity 371
ASTEPT reteta medicului tau...
26 Mar 201108:53
O primavara frumoasa sa ai. - person Buna
ms frumos pt sfat,daca poti sa gasesti reteta da-o ca poate o incerc si eu.
20 Feb 201120:26 - person Nu
este psoriazis neaparat, nu te speria. Este adevarat ca trb sa mergi la un dermatolog, dar ai putea incerca un fel de alifie preparata in farmacie, pe care mie mi-a recomandat-o medicul de familie si este super. Aveam aceeasi probleme ca si tine, in anotimpul rece pielea se deshidrata foarte repede si ma iritiam de la frig. La fel ca tine, aveam pete rosii, mai ales in zona nasului si se formau cojite. E normal sa te usture daca te scarpini, pielea e foarte iritata si uscata. Cand te speli pe fata, foloseste DOAR sapun Dove, nu vreau sa fac reclama, e singurul produs pe care il folosesc de la ei, dar , asa cum mi-a zis si medicul de familie, e cel mai recomandat pt problema asta. Asa cum spuneam, mergi la medicul de familie si cere o reteta pt un unguient care sa contina : fluocinolon, Vitaminele E si B, apa distilata...hmm..nu mai stiu exact ce mai avea. Oricum, e foarte ieftin,mai mult de 15 lei nu te ajunge si e super. Va trb sa il folosesti de doua ori pe zi, dimineata inainte sa iesi si seara cand te bagi la nani ;).Daca vrei o sa caut reteta sa iti dau toate ingredientele.
18 Feb 201111:25 - person daca
se formeaza cojite asta e simptom de psoriazis. Poti citi si aici despre manifestari:simptome psoriazis
18 Feb 201109:57
nu este o afectiune de care se scapa usoar, din pacate...