Tuse agresiva.
Buna tuturor!
Acum o saptamana si ceva m-am ales cu o raceala puternica. Cum am un copilandru de 3 ani, mi-a fost teama sa nu i-o pasez, asa am dat fuga la farmacie, cerand ceva medicamente pentru raceala (implicit si tuse). A trecut de atunci o saptamana, tusea era la locul ei inca, eu nu intelegeam de ce medicamentele nu-si fac efectul.
Am mers la alta farmacie, unde am aflat cu stupoare ca prima doamna farmacista imi daduse sirop pentru tuse uscata(Paxeladine), desi eu aveam tuse productiva.
In fine, mi-a dat FLUIMUCIL 600 efervescent, si mi-a trecut in doar cateva zile.
As fi riscat sa mi se agraveze starea daca continuam cu primul tratament, asa ca mare atentie!
Vi s-a intamplat sa vi se dea un trament dupa ureche de catre farmacisiti? (in cazul asta, fara sa intrebe daca aveti tuse productiva sau seaca) Mi se pare inacceptabil un lucru ca asta.
- person Fluimucil
mie mi s-a parut ca are un gust oribil si ca nu isi face efectul cum trebuie....
02 Mar 201210:07 - person da, e bun Fluimucil
Buna fetelor,
01 Mar 201218:45
Si eu am avut un episod urat cu o tuse productiva iarna asta, dar m-am dus la medic de prima data...n-am mai trecut pe la farmacie aiurea. :)
Si el mi-a recomandat Fluimucil 600, cate-o pastila pe zi, seara si mi-a trecut in cateva zile :)
Dar nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost sa ma duc la farmacie si sa-mi dea cele de-acolo cine stie ce siropuri excesiv de scumpe si care nu ajuta la nimic..
Sfatul meu - incercati sa mergeti la doctor cand aveti probleme !
Sanatate tuturor! - person sfatul meu
e sa va imprieteniti cu farmacista. Obisnuiti-va sa cumparati medicamente din aceeasi farmacie, de langa casa, si o sa vedeti cum o sa devina foarte dragute si saritoare.
14 Nov 201123:28
Eu am luat fluimucil la recomandarea farmacistei pe care o stiu de ani de zile, luam acc pentru tuse, si mi-a zis "uite, fluimucilul are aceeasi compozitie, si e si mai ieftin".
Fa-ti din dusman prieten! - person remediu tuse productiva
Da, aveti dreptate in legatura cu farmacistele. De cele mai multe ori recomanda chestii aiurea, dar scumpe. M-am dus si eu o data sa iau un medicament pt tuse productiva si i-am cerut direct Fluimucil 600 - pastila efervescenta. Si m-a intrebat daca nu vreau nu stiu ce alta chestie...care e bun "pentru orice fel de tuse"...si era si de 3 ori mai scump. Si atunci am intrebat-o..."Fluimucil 600 nu este pt tuse productiva?" "Ba da...dar...." i-am taiat-o scurt si i-am zis sa-mi dea ce am cerut.
14 Nov 201114:25
Si Fluimucil si-a facut si efectul repede...si nici n-am dat o avere pe el. - person Tuse
sunt si eu cam racita, in afara de starea generala proasta am doar tusea care nu-mi da pace. e bun fluimucilul?
08 Nov 201100:32
as fi vrut ceva naturist dar isi fac efectul mai greu decat medicamentele si deja nu mai dorm de 2 nopti ca lumea, expectorez de cateva ori pe zi, vreau ceva care sa fluidizeze secretiile. si sa treaca repede! - person tratament
Eu evit medicamentele de obicei, raceala din toamna asta am tratat-o cu sirop muguri de pin si ceai pentru tuse de la plafar (pentru decongestie), si tot fluimucil 600, pentru fuidizarea secretiilor si expectorare.
02 Nov 201101:32
Si tinctura de propolis e buna. - person ce ai patit
tu este copilarie, macar tie ti-a da tratament pt tuse nu pt altceva, insa unei prietene i s-a dat tratament cu antihistaminice pt o urticarie, fara sa fie intrebata daca e de natura alergica sau de alta natura, si se umpluse asta de bube si pete de ziceai ca-i un extraterestru!
26 Oct 201115:05