Va rog sa ma ajutati!!
Ma numesc Anca, am 21 de ani si sunt din Pitesti. Am nevoie de ajutor, dar nu stiu cui sa i-l cer.
- person Incearca
sa iei legatura cu cineva de la fundatiile pentru persoane cu dizabilitati fizice. Stiu ca ei au acces la fonduri europene sau macar la institutiile medicale abilitate sa rezolve probleme fratelui tau...
15 Dec 201010:04
Va trebuie multa rabdare, nervi de otel si multa speranta. Va tin pumnii... - person continuare..
El se considera un copil fericit deoarece nu stie cum poate fi viata dincolo de acel carucior, este foarte sufletist, se ataseaza de oricine il baga in seama si il trateaza cu afectiune, ii place sa fie rasfatat si sa se simta iubit. Merge, de la varsta de 7 ani la un centru de copii cu probleme. Atmosfera de acolo este ca aceea dintr-o poveste cu inceput, cuprins si final fericit, toti sunt egali si toata lumea iubeste pe toata lumea.
10 Dec 201023:42
Va rog din suflet sa ma ajutati. As vrea sa stiu daca exista un remediu pentru el, la cine pot apelaâ¦va rog sa-mi dati oricat de mica speranta. Suntem dispusi sa facem orice sacrificiu. E un baiat cum nu multi sunt pe lumea asta si e pacat sa-si traiasca viata asa. - person va multumesc pentru sprijin
De fapt, ajutorul nu este pentru mine, ci pentru fratele meu care se numeste Adrian, are 26 de ani si sufera de diplegie spastica. Am urmarit serile trecute o emisiune in care o mamica lupta sa stranga bani pentru fiul ei care avea o boala asemanatoare cu cea a fratelui meu. In momentul acela am suferit foarte mult fiindca mi-am dat seama ce mare greseala am facut atat eu cat si parintii meiâ¦ne-am resemnat cu ideea ca Adrian nu va merge niciodata pe picioarele lui. Boala lui se caracterizeaza prin: spasticitate membre, nu-si poate mentine echilibrul, are genuflexum ( adica nu-si poate indrepta genunchii, ii tine indoiti ).
10 Dec 201023:41
Parintii nostri au luptat pentru el, dar, vazand ca toate eforturile sunt fara rezultat, s-au resemnat. Sunt peste 10 ani de la ultima incercare, iar medicina, din cate stiu eu, a evoluat foarte mult.
Cand era mai micut (pana in 10 ani) a facut 2 operatii de lungire a tendoanelor lui Ahile si de la genunchi, de la 10 luni pana la 10 ani a facut recuperare aproape zilnic, a fost de 2 ori la Sanatoriul 1 Mai Oradea si o data la Gura Ocnitei unde a facut felurite tratamente, dar, din nefericire, nimic nu l-a ajutat. - person Da
Anca, spune-ne ce problema ai si sa vedem daca suntem in masura sa te ajutam.
10 Dec 201012:36 - person Buna
Anca,
10 Dec 201011:07
suntem aici sa incercam sa te ajutam, insa trebuie sa stim ce problema ai...