pls un sfat;(!!

personcioco_bocco

am si eu o problema!!si vreau si eu niste sfaturi...prietenul meu a reusit sa ma dezvirgineze cu degetul dar nu reuseste sa ma penetreze,,deoarece (dotarea sa e prea mare)eu sunt la inceput ,,el zic ca am vaginul prea stramt..nu e de acord nici nu lubrifianti,,,ce sa facem,,,avem o relatie excelenta ne iubim,si nu vreau sa l pierd din cauza asta...am incercat de cateva ori,,dar pur si simplu nu se poate;((un sfat va rog,,,voi v ati mai confruntat cu asta?

 • person ;)

  EU zik k ar trebui sa fii foarte excitata k sa te lubrifiezi natural....dar...stii cum e prima data.. emotii mari...si asta e cam greu...asa k..trebuie totul facut usor, la inceput e destul de dureros..dar nah.. e o singura data in viata..:D bafta

  25 Apr 200721:26
 • person Sau...

  daca tot nu vrea lubrifiant (probabil crede ca-i dispare ceva...) incearca cu saliva. Nu glumesc, fie prin SO fie pur si simplu ei cu mana si i-o aplici "in joaca" pe instrument.

  20 Feb 200712:06
 • person am mai auzit o astfel de problema pe vrema cand er

  Rezolvarea pe care colega mea de clasa o gasise? Alcool, buna zispozitie si mulllttt lubrifiant (sorrry that`s the poin) vezi cum il convingi sa folositi lubrifiant, asta tine doar de tine.

  05 Feb 200711:37
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
fashionista
 • person

  "stilul e mereu la moda"

Blog Ele.rochevron_right
 
 • speaker_notes   test
 • speaker_notes   test
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere