pastila de a doua zi

personnonette

cat de nociva este aceasta pastila de fapt si de drept? poti sa nu mai faci copii niciodata daca o iei prea des?

 • person AJUTOR URGENT !!!

  Buna ziua .

  As avea cateva intrebari legate de o posibila sarcina .

  Dupa contactul sexual am observat faptul ca prezervativul pe care il foloseam s-a rupt in interior inainte de ejaculare, ejacularea realizandu-se in interiorul vaginului. Avand in vedere ca ultima data menstruatia mi-a venit in jurul datei de 20 Iulie iar penultima oara in jurul datei de 15 Iunie, acum ar trebuii sa imi vina in mod normal pe 25 august ( de obicei menstruatia dureaza 5-6 zile ). Cu ajutorul unui calculator online de aflarea intervalului de fertilitate am constatat ca aceasta perioada in care a avut loc contactul sexual, nu eram intr-o perioada fertila. La 7 ore dupa contactul sexual am luat prima doza de contraceptie de urgenta, Postinior 2 si un Emetostop pentru prevenirea eventualelor greturi provocate de efectele secundare ale medicamentului. Urmeaza sa iau si a doua doza dupa 12 ore.

  Considerati ca este o posibila sarcina ? Este oare suficient folosirea metodei de urgenta de contraceptie ? Cum imi dau seama daca metoda a reusit ? Pentru viitor cum ar trebui procedat in cazul in care prezervativul se rupe in timpul actului sexual, cand in prealabil a avut loc o ejaculare ?
  VA multu

  20 Aug 201119:32
 • person Nu e buna

  Pai unele tinere care au luat pastila asta nu s-au mai putut da jos din pat.

  16 Iun 201103:49
 • person pai

  Pai este cam nociva.. Mi se pare ca e nenecesara din moment ce exista contraceptie mai eficienta, mai comoda si care nu iti da tot organismul peste cap asa cum o face pastila asta.
  Nu mai bine folosesti o metoda lunara decat sa iei prea des pastila de a doua zi? Pe care oricum nu ai voie s-o iei mai des de 6 luni.

  27 Feb 201119:28
 • person fara contraceptie de urgenta

  da, asa este, pastila de a doua zi este periculoasa si poate crea dezechilibre hormonale grave. Eu folosec inelul contraceptiv si nu mai am nevoie de contraceptie de urgenta. E mult mai safe asa.

  20 Dec 201021:40
 • person Pastila de a doua zi este nociva

  Cred ca luata in exces poate da dezechilibre hormonale destul de grave care probabil pot duce si la infertilitate. Nu e foarte bine sa ne bombardam corpul cu hormoni. Tocmai de aceea intrebam eu daca stie cineva de Nuvaring. E microdozat, ceea ce reprezinta un mare avantaj. Stii vorba aia...paza buna, trece primejdia rea. Cu inelul asta scapam de multe griji, cred eu.

  01 Dec 201022:20
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
 
 • speaker_notes   test
 • speaker_notes   test
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere