Postinor 2
Buna ! As avea si eu o problema. Acum 4 zile am intretinut relatii sexuale neprotejate cu prietenul meu,nu si-a dat drumul in mine ,dar pentru orice eventualitate am luat a doua zi,dupa 10 ore ore,prima pastila de postinor2,iar apoi ,la 12 ore de la prima administrare, a doua pastila. A doua zi dimineata m-am trezit cu o sangerare care nu a incetat nici acum,e deja a treia zi. Precizez ca dupa 4 ani de la aparitia ciclului menstrual acesta inca nu vine regulatâ¦avand intarzieri destul de mari. Ultima menstruatie am avut-o la sfarsitul lunii mai,deci nu cred ca e aceasta sangerare pe care o am acum. Ajutati-ma si pe mine va rogâ¦de ce a inceput sangerarea a doua zi daca pe prospect scrie ca in mod normal tre sa apara dupa 2-3 zileâ¦si cat ar trebui sa tina in mod normal ?
- person Ce s-a
mai intamplat? A revenit totul la normal?
05 Iul 201009:20 - person METODELE ARTIFICIALE DE CONTRACEPÅ¢IE NU TREBUIE FO
EFECTUL AVORTIV AL MULTOR METODE ARTIFICIALE DE CONTRACEPÅ¢IE
24 Iun 201013:46
CONSECINÅ¢E NOCIVE GRAVE ASUPRA SÄNÄTÄÅ¢II PROVOCATE DE METODELE ARTIFICIALE DE CONTRACEPÅ¢IE DESPRE CARE ÃN MOD OBIÅNUIT NU SE VORBEÅTE DATORITÄ INTERESELOR FINANCIARE IMENSE ALE PRODUCÄTORILOR ACESTORA
SITE-URI CARE CONÅ¢IN ARTICOLE ÅI CÄRÅ¢I MEDICALE DESPRE AVORTIVITATEA ÅI DESPRE NOCIVITATEA GRAVÄ A METODELOR ARTIFICIALE DE CONTRACEPÅ¢IE
FILME DOCUMENTARE
METODELE NATURALE DE PLANIFICARE FAMILIALÄ (BAZATE PE MODALITÄÅ¢I DE IDENTIFICARE A PERIOADELOR FERTILÄ ÅI NEFERTILÄ ÅI PE ABSTINENÅ¢A ÃN PERIOADA FERTILÄ A CICLULUI) - ALTERNATIVE SÄNÄTOASE ÅI MORALE (ÃN ANUMITE CONDIÅ¢II) LA METODELE ARTIFICIALE DE CONTRACEPÅ¢IE
Ãn primul rând recomand blogurile urmÄtoare:
http://www.augustincezar.blogspot.com/
Acest blog conÅ£ine: Argumente din ÅtiinÅ£Ä Åi religie cÄ omul este om din momentul concepÅ£iei. Legea prin care se acordÄ indemnizaÅ£ie atât pentru mamele salariate, cât Åi pentr - person .
Nu-mi mai trebuie asa ceva cat oi trai ... sper sa fie bine ca stau intr-un stres continuu ...
17 Iun 201013:34 - person .
Din punct de vedere sexual relatia nu a inceput demult si de aceea nu am apelat inca la anticonceptionale...
17 Iun 201012:28 - person Eu
nu o sa reusesc niciodata sa inteleg de ce in cazul unei relatii stabile si a unui ciclu neregulat nu se apeleaza la pilula contraceptiva, in loc sa stresezi inutil organismul cu toxinele continute de contraceptia de urgenta...
17 Iun 201010:53 - person ...
in loc sa astepti raspunsurile noastre, mai bine mergi la ginecolog, o sa te lamureasca sigur.
17 Iun 201009:47 - person ...
E deja a patra zi in care sangerarea persista... :(
17 Iun 201009:04 - person ...
se pare sa fie ceva normal...depinde cat persista
16 Iun 201022:55 - person iti spun intocmai ce scrie pe prospect
Ce efecte secundare apar dupÄ folosirea Postinor-ului?
16 Iun 201022:54
Cel mai des apar greÅ£urile sau voma. De asemenea, în zilele urmÄtoare dupÄ folosirea pastilelor Postinor pot apare sîngerÄri între 2 menstruaÅ£ii (menstruaÅ£ia care a precedat utilizarea contracepÅ£iei de urgenÅ£Ä Åi cea care va urma).
Ãn cazuri rare sînt semnalate dureri de cap, ameÅ£eli, stÄri de obosealÄ, slÄbiciuni, sîni tensionaÅ£i. De regulÄ, aceste efecte neplÄcute vor dispare pe parcursul a 24 de ore.