Rigevidon, efecte secundare
Nu stiu ce sa ma mai fac de 2 luni de cand iau pilulele Rigevidon caci m-am ingrasat 10 kg si desi am un apetit crescut nu pot manca prea mult pentru ca mi se face rau.
Medicul mi-a zis sa mai astept inca o luna dar mi-e teama sa nu ma ingras si mai mult :(
Help!
- person renunta la ele
am luat si eu Rigevidon vreo 3 luni si m-am dat peste cap hormonal rau de tot. sunt foarte puternice; dar toate pilulele contraceptive au efecte secundare mai puternice sau mai slabe in functie de organism. eu folosesc de vreun an pharmatex. sunt capsule pe care le introduci in vagin si, dupa 10 min, esti protejata timp de 4 ore. Avantajul mare este ca, fiind contaceptive locale, nu au efecte secundare (poate doar un plus de lubrifiere, dar pe mine nu ma deranjeaza ;))
17 Aug 201121:22 - person Rigevidon
mai incearca si la alti medici, daca tu stii ca nu te simti cu ele atunci poate ar trebui sa-t fie schimbate.
01 Apr 201103:49
stiu cum e cu problemele de greutate asa ca e mai bine sa faci acum pasul catre schimbare si nu mai tarziu.
lily, chiar ai noroc cu atat estrogen, putine suporta doza asa mare.
ia gandeste-te ce diferenta uriasa e intre 35 mcg si 15, cat are inelul de ex.
contraceptivele au evoluat, nu mai e nevoie sa ne multumim cu ce putem. - person paii
paiii din cate stiu eu din cauza estrogenului, ca are efectul asta.
31 Mar 201100:42
cu cat mai mult estrogen cu atat mai mic libidoul pentru unele dintre noi.. eu nu am avut probleme majore inainte, dar de cand cu nuvaring chiar nu am mai simtit nici macar o modificare. libidoul imi e la fel de "happy" ca atunci cand nu luam nimic. - person prin
Prin inhibiarea ovulatiei, hipotalamusul poate scadea sau creste libidoul din cauza hormonilor continuti de contraceptiv.
28 Mar 201101:30
Doreen, da, daca ai intrerupt deja pilulele atunci introduci inelul in prima zi de menstruatie. - person Intrebare
dar cum influenteaza anticonceptionalele libidoul? As vrea un raspuns logic si concret, daca se poate...
23 Mar 201114:36 - person da
Exact. Ai terminat deja blisterul? Ca puteai sa continui direct cu el fara sa mai faci vreo pauza. Pauzele e posibil sa te dea mai mult peste cap.
14 Mar 201102:21 - person bun
Intre timp am ajuns si eu la medic. Mi-a dat reteta pentru Nuvaring dar inca nu l-am cumparat ca n-am avut timp asa ca va trebui sa fac o mica pauza pana la urmatoarea menstruatie.
14 Mar 201101:44
Il iau in prima zi a menstruatiei ca pe pastile nu? Adica, il introduc.. - person da
E de la estrogen.
07 Mar 201100:21
Lily, crede-ma, estrogenul e cel care ne ajuta sa "depunem". De-asta, vorba ta, trebuie sa luam doza corecta cand vine vorba de el.
Eu folosesc acum Nuvaring, pentru ca are cea mai mica doza. Nicio pastila nu a ajuns la doza aia de estrogen. - person la fel
Si la mine libidoul parca e la pamant. Am zis ca o fi din cauza ca m-am ingrasat, nu stiu ce asociere ciudata am facut, probabil ma simt urata de cand m-am ingrasat, dar nu m-am gandit ca poate sa fie de la Rigevidon.
01 Mar 201104:37 - person libidoul
Dar cu libidoul cum stai? Eu nu m-am ingrasat dar nici ca mai aveam chef de ceva cat am luat astea.
27 Feb 201119:11 - person :((
Lilly esti o norocoasa. Stiu ca difera de la organism la organism dar nici nu vreau sa fac prea multe experimente pe corpul meu.
20 Feb 201115:48
Jonjoni tu cu ce le-ai inlocuit? - person Nu are cum
sa fie de la etinilestradiol, pt ca eu iau Cilest de 10 ani, care contine 0,35 etinilestradiol, deci mai mult ca Rigevidonul, si nu m-am ingrasat niciun gram.
16 Feb 201113:24
Este vorba ca nu iti merge tie ca organism, de aia se recomanda in primul rand dozaje hormonale. - person Rigevidon
Da, m-am uitat si eu pe prospect si am gasit asa: 0,15 mg levonorgestrel si 0,03 mg etinilestradiol..
14 Feb 201120:22
Deci are aceeasi doza de etinilestradiol ca si Yasmin. Asta e de vina pentru efectele secundare? - person .
etonogestrel Åi etinilestradiol de 0,120 mg Åi respectiv 0,015 mg în 24 de ore.
14 Feb 201100:35
Yasmin am citit ca au 0,03 mg de etinilestradiol. - person doza hormonala
Care este doza hormonala a lui? Ca sa-l compar cu pilulele.
14 Feb 201100:31 - person inelul
eu sunt ff multumita de el mai ales pt ca nu-mi mai provoaca tot felul de neplaceri ca si cresterea in greutate, cum ai patit tu sau libidou scazut sau dureri de cap etc din cauza hormonilor.
14 Feb 201100:21
el in sine este foarte comod ca nu-l mai iei zilnic.
in rest nu stiu ce sa-zic zic.. daca medicul iti da unda verde, nu mai sta pe ganduri. - person ?
Citisem de mult un articol despre un inel vaginal dar asta a fost de mult deci nu prea mai stiu cu ce se mananca. O sa mai caut detalii.
14 Feb 201100:13
Tu il folosesti? Cum e? - person inel vaginal
Nuvaring este un inel vaginal, nu pilule. Si da, are o doza mult mai mica, injumatatita chiar fata de Yasmin din ce aflasem de undeva.
14 Feb 201100:03 - person ok
Cica trebuie sa termin blisterul, apoi ma duc iar la medic. Sa-i zic de Nuvaring?
13 Feb 201123:49
Au o doza hormonala mai mica Nuvaring? - person nu-l mai lua
este unul dintre contraceptivele cu cea mai mare doza de hormoni.
13 Feb 201123:35
iti recomand si tie ce-am recomandat tuturor care au cunoscut efectele adverse ale pilulelor: nuvaring! - person nu
Nu am mancat continuu, am mancat chiar normal.
13 Feb 201123:28
Recunosc ca nu merg la sala sau ceva de genu' dar nici inainte nu mergeam si nu aveam nimic.
Cred ca o sa renunt la ele cand termin blisterul dar mi-e teama sa nu ma doar iar burta la menstruatie..este groaznic :( - person arunca- le cat mai departe
exact 10 kilograme am luat in greutate din cauza lor in maxim 2 luni pina sa ma destept si sa renunt la ele.
09 Feb 201122:23 - person ...
du-te la un alt medic sa iti schimbe tratamentul
09 Feb 201111:50 - person aoleu
Eu de la Rigevidon am avut un libidou atat de scazut incat am zis ca o sa ma paraseasca partenerul. Ca sa nu mai zic ca intr-adevar te ingrasa foarte mult..
09 Feb 201100:07
Eu zic sa renunti la ele si sa schimbi medicul. Sunt si alte metode contraceptive hormonale nu doar asta.