despre pilule
buna, a inceput sa folosesc yasmine si as vrea sa stiu ceva: partenerul meu poate ejacula in mine? exista riscul sa raman insarcinata? sunt zile din luna cand ar fi bine sa nu ejaculeze in mine? chiar nu stiu, e prima data cand folosesc, va rog ajutati-ma. multumuesc
- person alte intrebari
buna din nou. este a 4-a cutie de cand am inceput sa iau yasmine si am stari de voma dimineata cand ma trezesc, ameteli. sangerari peste perioada de ciclu nu am, dar ultimul ciclu a curs foarte putin in comparatie cu alte luni cand nu luam pastile. oare ar trebui sa le opresc? am avut stari de voma si ameteli in prima luna si la inceputul cutiei numarul 2 de pastile, apoi toate astea au disparut. dar mi se pare ca dupa ce termin o cutie, fac pauza de 7 zile si apoi incep alta cutie, imi revin la inceput aceste stari. acum de exemplu am inceput sa iau de luni din nou si dupa cum am mai spus, iar am stari de vomasi de ameteala. nu stiu ce sa fac, sa mai continui sau nu? ideea e ca nu sunt in romania acum, sunt in germania, si imi e greu sa merg aici la un doctor ca nu vorbesc limba germana. dar daca opresc 'tratamentul' ca sa zic asa, e posibil sa raman insarcinata mai repede decat normal? multumesc frumos.
22 Aug 200810:24 - person esti abia la inceputul ¨tratamentului´´
eu zic sa te linistesti,k nu ai de ce sa iti faci griji!nu te speria nici daca,in primele 2 luni pui cateva kg pe tine...eu am pus in jur de 3,dar le-am dat repejor jos,fara eforturi...
29 Mai 200817:00 - person merci
multumesc frumos de raspuns. eu iau pastilele de luna asta, mai 2008, sa zic mai exact de pe 26. am si ceva senzatie de foame mai mare ca inainte intr-adevar. mi-au trecut si senzatiile de voma pe care le aveam. deja in a 3-a zi de menstruatie nu a mai curs decat f putin sange si fara cheaguri. sa vedem cum o fi peste o luna cum ai zis si tu. sa speram ca nu o sa se intample nimic rau si o sa fie bine.
29 Mai 200813:30 - person despre anti-bebe...
de cat timp ai inceput sa iei pastilele?in prima luna,pana se obisnuieste organismul cu ele,sunt posibile unele efecte adverse...am auzit la prietenele mele de simptome gen:stari de voma,ameteli,sangerari peste perioada de menstruatzie,si pe aproximativ tot parcursul primei luni de administrare,senzatzie de foame(pe care o aveam si eu);dar toate acestea nu sunt neaparat obligatorii,iar daca apar totusi,e normal sa dispara imediat dupa prima luna de cand ai inceput sa iei pastilele.daca esti abia la inceput,eu zic sa le iei timp de o luna,dupa care vezi cum merg lucrurile...in cazul in care sangerarea si cheagurile nu dispar,mergi la ginecologul care ti le-a prescris.succes:)
29 Mai 200813:14 - person atentie !
Da, exista riscul asta, nici o metoda nu este 100 % sigura. Pe prospectul anticonceptionalelor mele scrie :"Cand se administreaza corect(fara sa se uite un drajeu), sansa de a ramane insarcinata este foarte mica." Deci exista un anume risc, insa nu trebuie sa te sperie asta. Sa ai grija ca interactioneaza cu alte medicamente. Intotdeauna cand iei antibiotice , pe timpul tratamentului si inca 7 zile de la terminarea lui foloseste si prezervativul, valabil si la administrarea de metronidazol. Alte medicamente nu mai imi vin acum in minte si vag imi aduc aminte si de ceaiul de musetel in exces. Sper ca ti-am fost de ajutor. Numai bine iti doresc si sa ai grija.
28 Mai 200812:44 - person pilule si altele
multumesc frumos. si inca ceva: eu am avut o rana pe uter si am cauterizat-o, iar dr mi-a zis ca in urmatoarele 2 sapt o sa am o secretie mai urata dar sa nu ma sperii.ok, asa s-a si intamplat, numai ca acum, la prima menstruatie dupa cauterizare am inceput sa iau yasmine si prima zi m-a durut foarte tare burta si am varsat , iar in a 2-a zi mi-au curs chiaguri de sange cam mari si am mai vazut si sange dar nu inchis la culoare ci din contra era cam deschis, ca un sange de rana. acum sunt in a 3-a zi de ciclu si azi dimineata nu mi-au mai curs chiaguri dupa cate am vazut. e posibil sa fie de la cauterizare, sau de la yasmine?
28 Mai 200809:03 - person daca le foloseti corect
nu ai nicio grija. esti protejata oricand daca le iei asa cum trebuie!
27 Mai 200816:16
Recomandari
Newsletter Ele.ro
- person
"despre fonduri europene nerambursabile"