Antidepresivele sunt interzise de 10 ani in Marea Britanie persoanelor sub 18 ani!

by: saveoursouls
Peste JUMATATE din medicamentele prescrise de psihiatrii romani sunt INTERZISE in USA: CIPRALEX, SOLIAN, DEPAKINE, SEROXAT, RISPOLEPT, VALDOXAN, RIVOTRIL, FAVERIN(FEVARIN), IMOVANE, COAXIL, DEROXAT, STILNOX, MIASERIN, ORIFIL, ZELDOX, DORMICUM, CARBAMAZEPINA, LEXOTAN, LEPONEX, TRITTICO, toate sunt interzise in SUA de minim 4-5 ani!! Motivul interzicerii este mortalitatea ridicata in randul pacientilor care consuma astfel de medicamente psihiatrice.

Verificati pe situl FDA http://www.fda.gov/, dati numele medicamentului la search si veti vedea ca sunt refuzate de USA, mai cautati si verificati si alte medicamente.

Antidepresivele au fost interzise copiilor sub 18 ani inca din 2003, dar in Romania copiii sunt tratati cu antidepresive.

http://www.startsanatate.ro/articole-medicale-engleza/UK-Major-antidepressants-banned-suicide-threat~i4861.html
http://www.medicinenet.com/script/main/art.asp?articlekey=25670
http://www.theguardian.com/society/2006/may/13/socialcare.medicineandhealth
 

saveoursouls

saveoursouls

Continuare

22 Aug 2013, 15:34

Asa am trait eu ce a spus Iisus: "Eu sunt Lumina lumii; cel ce Îmi urmează Mie nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieţii".

Si nu exista om care sa il cunoasca pe Dumnezeu si sa spuna ca se simte rau, cunoastere adevarata nu formala, cunoastere care schimba viata si care nu se rezuma la efectuarea mecanica a unor ritualuri fara sens si a acceptarii a orice neadevar din biblie. Si acum stiu ca schimbarea in bine este nu doar a vietii aici pe pamant ci se continua si mai departe, dupa moarte, intr-o viata vesnica intr-o lume buna!

Doamne ajuta!

saveoursouls

saveoursouls

Nu exista boli psihice

22 Aug 2013, 15:32

Medicina are o limita fizica iar unde incep bolile “psihice” ajutorul medicinei se sfarseste pentru ca suferinta nu mai este a corpului ci a sufletului, iar tratamentul nu mai este material ci spiritual de asta boala psihica este considerata incurabila pentru ca psihiatria trateaza gresit boala psihica. Prin boala “psihica” omul este atacat de forte, fiinte care nu apartin lumii materiale, care incearca sa intre in oameni sa le posede la inceput gandurile, apoi sentimentele, corpul..., dar este si paradoxal momentul in care, in acelasi timp, omul are acces si la lumea lui Dumnezeu, simte si chemarea Lui pentru eliberare de raul venit din pacatele proprii sau din pacatele celorlalti asupra lui.

Acum fost obsesiv-compulsiva 12 ani pana acum 1 an cand am intrat in psihoza, simteam o prezenta fizica in mine care imi stia cele mai mari frici imi spalam aceleasi haine de cateva ori pe zi ca sa ma decontaminez de rau, nu-mi mai dadeam sa mai mananc ca sa ma pedepsesc, ma loveam peste fata si in final am ajuns la gandul de sinucidere ca sa opresc fiinta rea care era in mine si ca sa ma pedepsesc, nu mai aveam memorie, nu puteam sa mai stau in picioare, simteam o alta realitate.