apa curata pentru laptic si baita

by: chipi
Va urez tuturor o zi minunata!
Numele meu este Mihaela si vrea sa va impartasesc multumirea pe care o resimt atunci cand folosesc noul filtru pentru dus, cu apa intotdeauna cristalina si mai ales lipsita de riscul de a contracta o tulpina de giardia sau vreun herpes. Ma refer aici atat la mine cat si la bebelusul meu pe care il simt protejat. Pentru bucatarie sotul meu a montat si o baterie de filtrare si a scapat de corvoada apei imbuteliate care, nu stiu cum se face, se termina cand iti era lumea mai draga. Acum apa de la robinet are un gust fara compromis si lapticul lui Anton, bebelusul nostru, este parca mai gustos. La fel, cafeau sau ceaiul de dimineata. Iar chiuveta din inox arata intotdeuna ca noua. Fara pete, chiar si cand doar o clatesc cu apa, fara detergentul de vase.
 

meprincipessa

meprincipessa

Apa laptic bebe

09 Nov 2016, 11:05

Pentru prepararea laptelui la bebelusi este recomandata o apa slab mineralizata pentru a-i feri de probleme renale. Eu a ales apa Calipso pentru ca este apa naturala de izvor de mare adancime cu un complex optim de minerale. E foarte important ce alegem si pentru consumul nostru zilnic pentru ca o apa puternic mineralizata, consumata zi de zi poate aduce probleme renale si biliare.

elacerasela

elacerasela

Aqua Carpatica si Devin

12 Apr 2012, 22:57

Asta vara cand am mers in concediu in Bulgaria i-am facut biberoanele cu apa plata Devin. Cand ne-am intors la Bucuresti cateva luni am continuat cu Devin pentru ca nu lasa piarta pe peretii ibricului asa cum ni s-a intamplat cand foloseam Bucovina sau Borsec. Am fost multumiti de apa Devin, din pacate din iarna n-am mai gasit de cumparat asa ca am trecut pe Aqua Carpatica la bidon patrat.

stefania_s

stefania_s

Eu ii dau Dorna si Aqua fara nitrati

07 Apr 2012, 18:18

Tot Dorna si mai nou Aqua Carpatica plata folosesc si eu pentru bebe. De altfel sunt singurele ape care au inscris pe eticheta cantitatea de nitrati, poate sunt eu paranoica ...

lilya76

lilya76

:)

28 Aug 2008, 07:03

Eu cred ca cel mai sigur este apa fiarta si racita, cel putin pana la un an.
apa plata = apa cu un continut mai mare de minerale si saruri.
prin fierbere apa se evapora si in cantitatea ramasa concentratia de saruri si minerale este mai mare.

tashulina

tashulina

@herself

04 Aug 2008, 14:10

Mda, ai dreptate, si eu am auzit despre conditiile improprii in care este tinuta apa, pentru simplul motiv, "foarte inteligent", de altfel, ca "doar e apa, ce poate pati??".


Uite ca pateste iar noi o dam copiilor nostri, crezand ca le oferim ce este mai bun...

herself

herself

apa plata

28 Iul 2008, 23:21

Si eu am o bebica de 6 luni si am auzit ca dorna-izvorul alb e cea mai buna pentru bebelusi (nefiarta, ca daca o fierbi se evapora si devine prea concentrata in saruri). Dar mai nou am tot citit despre felurite studii cum ca si apa plata imbuteliata in plastic trebuie pastrata la max 25 de grade, altfel se contamineaza cu dioxina (plasticul supus la temperaturi mari o elimina in cantitati infime, ce-i drept, dar daca se repeta a-la-long...). si stau si ma gandesc cam cum e depozitata apa asta pe care o cumparam noi de la magazine... cum sta in soare, la nu stiu cate zeci de grade... Si apoi eu ma simt bine ca ii dau ce-i mai sanatos fetitei...
Nu stiu ce sa mai cred!

tashulina

tashulina

Apa

28 Mai 2008, 09:50

Sora mea care are o bebica de 8 luni jumate a folosit tot timpul apa plata pt prepararea lapticului, si nu a avut probleme.
Acu face la fel cu pireurile de legume si supica pt nepoata-mea.

vioricutza

vioricutza

Mai modern

20 Mai 2008, 16:47

De un timp se poate folosi la prepararea hranei pentru bebe APA PLATA DORNA"IZVORUL ALB"Este adevarat ca ma costa destul de mult dar am eliminat ori ce risc de inbolnavire a copilului.In rest filtrul este bun da n umai 1 an.cind trebe reinoit filtrul.Daca nu va apare fenomenul de inundare cu tot feluri de microbi.Apa fiarta si racita este bun la baia adultilor,iar in gospodarie folosesc un detergent dezinfectant.