celule stem

by: ginie_pp
Buna! Am aflat de curand ca sunt insarcinata si vreau sa va cer cateva detalii despre recoltarea de celule stem. Am tot auzit in jurul meu de tot mai multi oameni care apeleaza la aceste servicii pentru copiii lor, insa nu stiu exact ce presupune acest procedeu. Am intrat pe site-ul celor de la Babystem si am vazut ca sunt cateva vedete autohtone care au apelat la serviciile lor. Voi ce parere aveti?
 

ginie_pp

ginie_pp

Recoltarea de celule stem

11 Oct 2017, 12:13

Buna fetelor, si eu tot la BabyStem am apelat. Pe langa faptul ca sunt profesionisti, au dat dovada si de multa amabilitate, avand in vedere ca le puneam o groaza de intrebari, ceea ce la alte banci specializate de celule stem nu am prea intalnit. Au certificat Seracell ceea ce imi dovedeste ca pot avea incredere in serviciile lor. Ii recomand.

mari_stefanescu

mari_stefanescu

baby stem

07 Aug 2017, 12:43

Buna! Zilele trecute m-am decis si eu sa apelez la Baby Stem. Ma informez de o luna si cele mai multe pareri pozitive pe care le-am auzit si citit sunt despre ei. Sper din suflet sa fie bine, sa nu fie vreodata nevoie sa apelez la celule. Recoltarea din cordonul ombilical nu e dureroasa si nu exista riscuri. Mi-am pus toata increderea in ei. Multa sanatate tuturor copiilor!

ginie_pp

ginie_pp

recoltare de celule stem

14 Iun 2017, 11:00

Pentru baietelul meu, la nastere, am apelat la Babystem. Mi s-a trimis un kit de la firma de recoltare, pe care i l-am dat medicului la nastere. Sper ca fiul meu sa fie sanatos si sa nu am vreodata nevoie, dar lasa sa fie acolo, cine stie la ce va folosi in cativa ani.

julie1

julie1

HI

06 Iun 2017, 12:27

Hello,

My name is Julie kipkalya, i saw your profile today at (2Suflete.ro)became interested in you, i willalso like to know you better, i want you to send an email to me so that i can send you mypicture for you to know who i am, AND I HAVE SOME THING VERY IMPORTANT TO TELL YOU.Here is my email address (juliekipkalya@gmail.com) Hoping to hear from you soon.
Julie kipkalya