diversificarea alimentatiei de la 4 luni

by: biogabi
Buna!

Alimentatia la copii reprezinta mereu o problema. Pediatrul nostru ne-a recomandata sa cautam game cat mai naturale, eventual chiar hrana organica pentru ca toate produsele au conservanti si aditivi pe care cei mici nu le suporta bine. Le provoaca recatii alergice sau probleme cu stomacelul. Eu va recomand Sunval. Am folosit-o si este f buna inca de la 4 luni. E mancare organica pentru bebelusi. O gasiti aici :
http://www.biolateria.ro/sunval.html
 

elacerasela

elacerasela

12 Apr 2012, 23:05

O singura data i-am luat fetitei mele un borcanel cu mancare pasata de la Hummana si nici nu a vrut s-o guste.

criss_marin

criss_marin

buna

02 Feb 2010, 00:31

eu nu prea sunt d eacord cu produsele speciale pentru bebeb din magazine chiar si cele de la nesttle la borcanele sunt plini de chimicale(altfel cum ar rezista atata vreme fara aditivi sintetici)cel mai si cel mai bun lucru este hrana facuta in casa de mama mamei:). este ff importanta o alimentatie naturala nu chimicalizata macar cand sunt inca sugari.supa de zarzavat facuta in casa nu am auzit sa provoace nici o alergie.

cp_venca

cp_venca

bla

07 Ian 2010, 19:34

dar mancarea noastra, merele, morcovul, telina si multe altele nu va mai plac? sunt atatia copii care nu sunt crescuti cu mancaruri organice si sunt sanatosi tun si nu mai au probleme nici cu alergii nici cu stamacelul.bla,bla,bla