cresterea sanilor
by: ana_karenina A incercat cineva gama Divine de la Dacia Plant pentru cresterea sanilor?Tinctura de marar la mine nu a dat rezultate decat in ceea ce priveste fermitatea iar acestea au disparut dupa terminarea tratamentului.Daca aveti alte solutii care la voi au avut efect astept posturile voastreSani
^ stii cumva cam cat costa si daca o pot gasi la farmacie? mersi
tone up
pt tonifiera sanilor iti recomand crema de la clinians Tone-up - special pt sani si decolteu. nu costa mult, iar daca il cumperi de pe armoni.ro primesti si un cadou.
am o prietena care il foloseste si e foarte multumita de el.
alte produse pt cresterea sanilor
Nu incercati niciodata pastilele si gelul BioBust. Eu m-am lasat pacalita, am mai dat si o groaza de bani si degeaba... Acum,dupa cum spuneam incerc produsul nou de la Dacia Plant: Divine. Daca da rezultate va scriu si voua!
In legatura cu Divine
Am citit mesajul tau in care intrebai daca a folosit cineva produsele din gama Divine. Ei bine sa stii ca ieri mi-am cumparat acest set pt marirea sanilor si am inceput sa iau tratamentul. Nu stiu nici eu daca o sa aiba vreun efect, eu sunt increzatoare deoarece aceasta gama contine f multe plante (marar, lemn dulce, anason,etc.). Citeste si tu pe net mai multe despre prezentarea acestui produs si daca e vreo shimbare la mine o sa scriu pe forum. :-)Nu stiu cate saptamani trebuie sa fac tratamentul, femeia de la magazinul de unde mi-am luat setul zicea ca in vreo 3 luni s-ar vedea rezultatul. Setul acesta imi ajunge 20 zile si costa aprox. 130 lei.
divine
pana la urma ce rezultate a avut divine?? sunt rezultate sau ba??