CUM SA-TI FACI "REPARATIE CAPITALA"-PARTEA 4

by: gillianne
7-)As mai mentiona ca indiferent cat de frumoase suntem noi exterior si interior, organismul ni se slabeste, fiind nevoie ca de doua ori pe an sa facem cate o cura de energizare.Ptr ca nu mai am timp si chef sa incep cu diverse preparate sau produse precum germeni de grau, produse apicole sau altele, am decis si chiar mi-am cumparat doar doua produse pe care le voi utiliza chiar de saptamana viitoare.Unul este un complex de vitamine si minerale de la Ozone, iar celalalt consta in fiole de Ginseng si Ginko biloba.Sunt si energizante, sunt si utile in memorie,circulatie cerebrala, iar renumitul ginseng, desigur ca ii cunoasteti proprietatile.
Intre timp, ca sa nu ma plictisesc, fac studii si experiente, pregatesc o schema ptr..ce credeti? augmentarea buzelor(marirea buzelor) pe cale naturala si as vrea si definitiva.Si cred ca voi reusii.Cum finalizez cercetarile, va voi anunta.Apropos de sani.I-am fotografiat inainte de tratament si ii voi fotografia si dupa terminarea lui.Succes tuturor!
 

andrada_ioana

andrada_ioana

ada

06 Sep 2007, 15:03

fetelor ...nu vreau sa va descurajez.....dar si eu la randul meu am avut o mare problema cu sanii mici....si am folosit o multime de produse naturiste pentru marirea sanilor...care in timp mi-au cam dat peste cap echilibrul hormonal!!si intr-un final ....tot la operatie am ajuns!!! si credeti-ma nu imi pare rau!!! mi-a ajutat psihicul enorm!!!asha ca parerea mea ca atata timp cat ne dorim sani mai mari pt noi ...pt ca sa ne simtim personalitatea"intreaga" si nu pt ca asha este la moda..... NU STATI PE GANDURI...!!!pana la urma faptul ca noi ne simtim bine e mai important decat ce ar zice oricine din lumea asta!!!
va pup dulce....si sper sa ma intelegeti si sa nu judecati gresit!!

rebella

rebella

comment

15 Mai 2007, 12:27

Succes si tie. Am citi tot si sper sa mai scrii si cum si daca ai reusit sa duci totul la bun sfarsit. Sper ca rezultatele tale sa fie pe masura asteptarilor. Astept sa ne mai scrii.