cel mai frumos dar de Craciun

person

buna fetelor, mai sunt cateva saptamani pana vine Craciunul si vroiam sa va intreb daca v-ati gandit vreodata sa sponsorizati un copil, sau daca e prea mult pentru buzunarul vostru, sa strangeti bani cu colegii pentru a face un cadou unui copil care nu isi permite de Craciun decat poate niste supa din legume si niste seminte. Pun aici un link catre o organizatie se ocupa cu asa ceva.
http://www.wvi.org/wvi/wviweb.nsf

• person pentru doamne si domnisoare

http://buchetdemargele.blogspot.com/

02 Dec 200915:14
  • person O idee minunata

sint de aceasi parere cu bagatul banilor in buzunarul sponsorilor copiilor nevoiasi le ajung de multe ori fimiturile sponsorilor sau mai rau nimic
    ori cit de saraci am fi totusi putem sa facem un cadou unui copil (o caciulita ,o ciocolata ,o portocala ,o pereche de sosete ) nu conteaza valoarea conteaza gestul si atunci esti sigur ca ce ai dat a ajuns unde trebuie.
    O SEARA MINUNATA VA DORESC

06 Nov 200921:28
  • person O idee minunata

sint de aceasi parere cu bagatul banilor in buzunarul sponsorilor copiilor nevoiasi le ajung de multe ori fimiturile sponsorilor sau mai rau nimic
    ori cit de saraci am fi totusi putem sa facem in cadou unui copil (o caciulita ,o ciocolata ,o portocala ,o pereche de sosete ) nu conteaza valoarea conteaza gestul si atunci esti sigur ca ce ai dat a ajuns unde trebuie.

06 Nov 200921:26
  • person nu ma deranjeaza

eu m-am interesat de aceasta organizatie, mai multi colegi de-ai mei au apelat la ei pentru a ajuta copii din lumea a treia. Pe mine nu ma deranjeaza ca o parte din banii donati merg la cei din organizatie ... mai mult ma intereseaza ca acel copil sponsorizat sa aiba macar o masa calda pe zi, apa potabila, o ingrijire medicala de baza si de urgenta, sa mearga la scoala. Eu nu am timpul necesar si nu cred ca as calatori vreodata in Africa sa pot ajuta pe cineva , asa ca, le sunt recunoscatori celor din organizatie ca au grija de "fina" mea. Chestia e ca nu trebuie sa fii movie star sau cine stie ce VIP sa ajuti un copil in necaz, oricine o poate face ...

06 Nov 200907:11
  • person cadouri si costume pentru craciun

www.jokeshop.ro
    sper sa va ajute

03 Nov 200914:12
  • person alta idee

parerea mea este ca nu doar bani se poate da unui copil in situatia asta.eu zic ca ar merge si niste hainute sau niste jucarii, ca doar e copil si isi doreste foarte mult sa aiba asa ceva oricate ar avea (sau nu ar avea).

02 Nov 200916:09
  • person Ideea in sine

este ok, insa cum in ultimul timp cazurile de bagat banii de sponsorizari in buzunarele altora s-au inmultit ingrijorator, parca preferi sa ii cumperi tu personal ceva unui copil nevoias, de Craciun...

28 Oct 200913:02
Recomandari