cel mai frumos dar de Craciun
buna fetelor, mai sunt cateva saptamani pana vine Craciunul si vroiam sa va intreb daca v-ati gandit vreodata sa sponsorizati un copil, sau daca e prea mult pentru buzunarul vostru, sa strangeti bani cu colegii pentru a face un cadou unui copil care nu isi permite de Craciun decat poate niste supa din legume si niste seminte. Pun aici un link catre o organizatie se ocupa cu asa ceva.
http://www.wvi.org/wvi/wviweb.nsf
- person pentru doamne si domnisoare
http://buchetdemargele.blogspot.com/
02 Dec 200915:14 - person O idee minunata
sint de aceasi parere cu bagatul banilor in buzunarul sponsorilor copiilor nevoiasi le ajung de multe ori fimiturile sponsorilor sau mai rau nimic
06 Nov 200921:28
ori cit de saraci am fi totusi putem sa facem un cadou unui copil (o caciulita ,o ciocolata ,o portocala ,o pereche de sosete ) nu conteaza valoarea conteaza gestul si atunci esti sigur ca ce ai dat a ajuns unde trebuie.
O SEARA MINUNATA VA DORESC - person O idee minunata
sint de aceasi parere cu bagatul banilor in buzunarul sponsorilor copiilor nevoiasi le ajung de multe ori fimiturile sponsorilor sau mai rau nimic
06 Nov 200921:26
ori cit de saraci am fi totusi putem sa facem in cadou unui copil (o caciulita ,o ciocolata ,o portocala ,o pereche de sosete ) nu conteaza valoarea conteaza gestul si atunci esti sigur ca ce ai dat a ajuns unde trebuie. - person nu ma deranjeaza
eu m-am interesat de aceasta organizatie, mai multi colegi de-ai mei au apelat la ei pentru a ajuta copii din lumea a treia. Pe mine nu ma deranjeaza ca o parte din banii donati merg la cei din organizatie ... mai mult ma intereseaza ca acel copil sponsorizat sa aiba macar o masa calda pe zi, apa potabila, o ingrijire medicala de baza si de urgenta, sa mearga la scoala. Eu nu am timpul necesar si nu cred ca as calatori vreodata in Africa sa pot ajuta pe cineva , asa ca, le sunt recunoscatori celor din organizatie ca au grija de "fina" mea. Chestia e ca nu trebuie sa fii movie star sau cine stie ce VIP sa ajuti un copil in necaz, oricine o poate face ...
06 Nov 200907:11 - person cadouri si costume pentru craciun
www.jokeshop.ro
03 Nov 200914:12
sper sa va ajute - person alta idee
parerea mea este ca nu doar bani se poate da unui copil in situatia asta.eu zic ca ar merge si niste hainute sau niste jucarii, ca doar e copil si isi doreste foarte mult sa aiba asa ceva oricate ar avea (sau nu ar avea).
02 Nov 200916:09 - person Ideea in sine
este ok, insa cum in ultimul timp cazurile de bagat banii de sponsorizari in buzunarele altora s-au inmultit ingrijorator, parca preferi sa ii cumperi tu personal ceva unui copil nevoias, de Craciun...
28 Oct 200913:02
Recomandari