Fotocarte Sarbatori de Iarna

personlaisha13

Sarbatorile de iarna reprezinta cea mai frumoasa perioada a anului.
O fotocarte de Craciun este cea mai eleganta si moderna modalitate de a pastra pozele facute cu ocazia sarbatorilor de iarna. De asemenea, un astfel de album foto personalizat poate fi un cadou de suflet pentru cei dragi, care nu sunt alaturi de dumneavoastra de sarbatori.

Creati acum o fotocarte cu cele mai frumoase si memorabile poze de Craciun si o puteti personaliza 100%, adaugand fundaluri si stickere predefinite sau create de dumneavoastra, precum si texte care spun povestea Craciunului magic pe care tocmai l-ati petrecut.
Indiferent de ce tema ati ales initial, aceasta se poate schimba si din aplicatie, in cazul in care considerati ca o alta se potriveste mult mai bine albumului pe care urmeaza sa-l creati.
Fotocarte aici:https://photogo.ro/fotocarte/sarbatori/fotocarte-crac

 • person HI

  Hello,

  My name is Julie kipkalya, i saw your profile today at (forum.ele.ro)became interested in you, i willalso like to know you better, i want you to send an email to me so that i can send you mypicture for you to know who i am, AND I HAVE SOME THING VERY IMPORTANT TO TELL YOU.Here is my email address (juliekipkalya@gmail.com) Hoping to hear from you soon.
  Julie kipkalya

  06 Iun 201713:00
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Copiii care supravietuiesc
 • person

  "ia de la fiecare doar cat poate sa dea si da fiecaruia doar cat merita."

Blog Ele.rochevron_right
 
 • speaker_notes   test
 • speaker_notes   test
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere