Cum sa-si faca mai multi prieteni?

by: alina_dob
Buna seara!
Am un baietel de 11 ani si nu prea are prieteni. Eu il indem si cand mergem pe afara sa se joace cu alti copii, dar in afara de 2-3 colegi de la scoala, nu imi povesteste de nimeni. Ce-i drept si scoala l-a tinut ocupat, dar acum ca este vara, mi-ar placea sa aiba cu cine sa se joace, sa-mi povesteasca ce bine se intelege cu copiii.
 

alina_dob

alina_dob

va multumesc pentru raspunsuri

30 Iun 2012, 14:09

va multumesc tuturor pentru raspunsuri! da, suna foarte bine ideea cu tenisul. si mie imi place acest sport foarte mult.. nu stiu de ce nu m-am gandit la asta pana acum. si ideea cu tabara e buna, mi-aduc aminte cum era cand eram eu mica si cate activitati erau ... va multumesc inca o data pentru ajutor

lilly_buterfly

lilly_buterfly

o idee buna

26 Iun 2012, 10:04

si potrivita pentru baietelul tau ar fi sa-l inscri la niste cursuri, de inot, de tenis, de fotbal, scrima poate daca il atrage.....etc. succes:)

club sportiv

25 Iun 2012, 20:10

inscrie-l la un club sportiv ptr tenis sau alt sport. Nepoata mea nu era foarte populara in scoala, dar dupa 2 ani de tenis s-a dezvoltat f frumos si a prins incredere in ea, acum e sufletul clasei ... si al petrecerilor :)) . Alta idee ar fi ca tu si sotul sa va cautati prieteni cu copii de varsta lui. Nici baietelul meu nu se intalneste cu colegii de gradinita, dar il ducem zilnic la un loc de joaca unde au si splash pad, iar de doua ori pe saptamana la gradi program scurt de vara unde se joaca cu colegii lui, nu il vad sa fie plictisit :)

japonialove

japonialove

buna

25 Iun 2012, 09:08

ai putea sa-l trimiti intr-o tabara sau sa-l indemni sa se inscrie in anumite activitati, cum ar fi cursuri de dans, de muuzica, sport, etc. Poate asa isi va face mai multi prieteni.

m_231

m_231

Buna!

23 Iun 2012, 20:13

Poate este mai timid. Sau poate ceilalti copii sunt rautaciosi. Eu stiu... Il trimiti la scoala cu ceva special? Adica, are mobil sau hainute mai altfel decat ceilalti colegi? Eu imi trimit fata in fiecare an in tabara si sunt multumita, face sport, are prieteni. Iti recomand si tie tabara asta, eu i-am contactat prin email la da@tabaradetenis.ro Cel mult la 2-3 saptamani se intalneste cu prietenii pe care si i-a facut acolo, isi dau ei intalnire, ma pune s-o duc in mall, in parc, la ziua vreunui copil. Ce sa mai zic, e fericita si eu odata cu ea.