Cum va incurajati copiii?

by: moderator
Spuneti-va parerea sau aduceti completari articolului 5 idei despre cum sa iti incurajezi copilul sa invete bine.
 

angela2010

angela2010

sfaturi bune

22 Iun 2010, 13:31

Eu cred ca cea mai buna modalitate de a incuraja copiii este de a-i sfatui sa faca fapte bune si apoi, atunci cand le fac, sa fie rasplatiti.
Puteti sa faceti asta chiar acum ajutand niste copii fara posibilitati sa mearga in prima lor tabara.
Este vorba despre: Mihai, Georgiana, Geanina, Bianca, Ionut, Larisa, Alina, Daniel, Mirela, si Mihaela , copii cu varsta cuprinsa intre 7 si 12 ani, din pacate lipsiti de posibilitati materiale, dar foarte talentati, cu abilitati artistice deosebite a caror poveste o puteti gasi pe site-ul http://cardsofjoy.heidi-chocolate.com/.
Ce trebuie sa faceti:
Creati-va un cont pe site-ul Cards of Joy si inscrieti o fapta buna. Este nevoie de 2500 de fapte bune pentru ca cei 10 copii sa mearga in tabara, astfel ca va rog sa trimiteti mai departe acest mesaj si prietenilor dumneavoastra si sa profitati de toate adresele de email pe care le aveti pentru a inscrie cat mai multe fapte bune.
Haideti sa ii ajutam pe copii sa traiasca cea mai frumoasa vara, vara primei lor tabere.

cnicol

cnicol

..

08 Oct 2009, 14:32

Eu nu-l cert pentru nimic din ce se intampla neintentionat:si sa exemplific..........nu l-am certat ca a spart o cana sau ca in graba a bagat aiurea caietul in ghiozdan sau ca a uitat sapca la scoala.Si noi adultii gresim,daramite ei..
In schimb daca ar tranti cana sau ar boti caietul intentionat..ar fi pedepsit.
Il incurajez sa citeasca incepand eu o povestire si lasand-ul balta in momentul culminant,il incurajez sa faca temele singur dedicandu-i timpul pe care alminteri l-am pierde asa exclusiv pt activitati incitante.