aici semnele: ii plac sau nu?

by: lidia-fetesti
vrea sa ne vedem dar imi spune ca sunt o buna prietena. nu ma cauta o zi chiar doua si dupa e foarte grijuliu cu mine si cu ce mi se intampla zilnic....de mentionat e ca e balanta si un pic nehotarat..dar ce are a face??ma place sau nu?
 

eva31

eva31

Intreaba-l pe el.

13 Apr 2011, 04:38

Ti-a spus ca esti o ``buna prietena``. Daca iti place de el, nu mai intreba pe forum si intreaba-l pe el ce simte pentru tine. Discutati, nu se intampla nimic rau. Poate nu e nehotarat, dar nu stie ce simti tu pentru el.

elutza

elutza

scuza-ma ca-ti zic dar...

06 Nov 2008, 17:28

e un ... nici nu stiu cum sa-i zic. pt.ca si eu trec prin aceiasi situatie. el e frumusel si se poarta cu mine cum nu sa purtat nici un baiat in viatza mea iar eu in limba dupa el.
acum ...na...nu stiu ce sa ti spun,iti spun si eu ce am fost si eu sfatuita sa fac,adica,sa-i spui ce simti. eu nu prea am curajul sa fac asta. insa :D stiu sigur ca o data si o data o sa ma imbat si voi profita de moment sa i spun tot in fata :D.abia ast momentul. pup si multa bafta!

lidia-fetesti

lidia-fetesti

stii ce? cand ma suna cate 3 ore

05 Nov 2008, 18:19

cred ca ma place...cand il intreb daca vrea sa iesim si se face ca ploua...imi vine sa-l strang de gat ca am inteles altceva

gaspy

gaspy

ce sa zic...

17 Oct 2008, 17:59

destul de greu de dat un raspuns dupa cate ne-ai zis... ar trebui ceva mai multe detalii. oricum, eu sunt de parere ca ar trebui sa-ti asculti instinctele... stii barbatii nu sunt chiar atat de complicati.. deci te place sau nu? ;)

pisi

pisi

mie imi pare

14 Oct 2008, 02:39

mai degraba ca iti este doar un bun prieten si atat.