Barbatii timizi

by: monita
Eu cred ca barbatii timizi sunt cel mai greu de cucerit. Ceilalti, directi, te mai ajuta si iti este mai simplu sa-ti folosesti armele. Dar, cu cei timizi pur si simplu esti total derutata, nu sti cand le place atitudinea ta si cand nu, pentru ca nu spun nimic!!! Voi ce credeti?
 

vanghelis007

vanghelis007

S-ar putea

21 Apr 2008, 19:55

Sa nu-i placa sa sarute.Oamenii desi seamana intre ei, au tot felul de defecte sau curiozitati.Din moment ce ai o relatie cu el, de o natura mai apropiata, de ce nu-l intrebi pur si simplu?Crezi ca se sifoneaza?

soricel79

soricel79

da! dar sautul barbatului timid????

21 Apr 2008, 18:49

Timid ca timid...dar eu am intalnit un tip care era timid...(nu stiu daca numai cu mine a fost)..dar cat timp a durat relatia nu ne-am sarutat niciodata...ce parere aveti despre faptul ca un barbat face dragoste..petrece mult timp cu tine..si nu te saruta????..eu am incercat sa-l sarut..sa iau eu atitudine..dar in zadar...inchidea gura..parca ii puneam otrava!!!

vanghelis007

vanghelis007

Eu

20 Apr 2008, 09:10

Eu sunt un barbat timid.Cred ca Dvs faceti confuzia intre un om timid, si altul introvertit.

albastrita

albastrita

Gresit!

13 Dec 2007, 22:40

Multi barbati sunt timizi doar la inceput, cand inca nu cunosc fata si nu stiu cu cine au de-aface, insa, pe parcurs prind curaj.Eu am cunoscut unul care, la prima intalnire abia a fost in stare sa ma intrebe cum ma cheama, iar dupa ce am iesit de cateva ori impreuna, a prins curaj. Apoi, ma alerga prin casa fara nici urma de timiditate, cu propuneri indecente...Acum eu sunt timida!

cioco_bocco

cioco_bocco

aa

12 Dec 2007, 18:49

nu prea sta bine unui barbat sa fie timid.destul ca suntem noi fetele??nu?insa si abordarea directa mi se pare prea"ciudata"nu as putea fi cu un barbat timid mi s ar parea ca sunt singura in relatie. un barbat nu are voie sa fie timid ca de asta e barbatul,cocosul:P

lorena24

lorena24

2 categori de barbati timizi

12 Dec 2007, 10:29

Eu cred ca sunt doua categori de barbati timizi:unii sunt asa de la mama natura,din firea lor..iar alti se folosesc de chestia cu timiditatea ,desi nu sunt timizi,ci doar in aparenta.Prima categorie,este greu de cucerit?hm nu cred...de obicei cred ca ei sunt cei cuceriti,nu au suficienta incredere in fortele lor si le este o ff mare teama de esec si atunci prefera sa fie ei abordati..iar o data abordati ..incep ..sa iti dezvaluie adevaratul lor caracter si personalitate ..intr-un timp destul de indelungat(cred eu)sau poate nu..!?Cea de-a doua categorie de timizi,sunt cei care sunt doar in aparenta timizi,si folosesc chestia asta constient pentru a agata o anumita fata,care in conceptia lor ar fi atrasa de acest gen de barbati:puerili,misteriosi,secretosi,etc..dar chestia cu timiditatea e o chestiune de fatada..si de orgoliu..ceva de genul:De ce sa ma obosesc eu s-o agat? Lasa ca vine ea la mine!Nu merita sa depun efortul pentru a face eu primul pas..

qloty

qloty

ehhhh

10 Dec 2007, 21:20

barbatii timizi au un farmec aparte. daca apuci sa ii cunosti s-ar putea sa ai mari surprize de la ei. mi se par mai statornici si parca stiu mai bine ce vor desi nu se exprimala fel de direct ca altii.