Bisexuali

by: alexia82_vip
Buna!Ajutati-ma va rog!Prietena mea cea mai buna isi suspecteaza prietenul ca ar fi bisexual.Nu stie cum sa faca sa afle cu certitudine daca acesta are sau nu o relatie cu prietenul lui cel mai bun(sunt cateva semne vagi ca ar fi ceva).Si mie mi s-a parut ca ar fi ceva dubios.Acesta o iubeste foarte mult, iar prietenul lui cel mai bun a avut o relatie de vre-un an care s-a terminat acum cateva luni si sufera foarte mult dupa acea fata.Voi ce credeti?Cum ar putea fi sigura daca e sau nu adevarat?
 

popioana_ro

popioana_ro

nu sunt de acord

11 Oct 2005, 16:55

cu atata finetze. de ce sa ii mai implice si pe frati si pe surori si pe mama si pe tata? Ca poate baiatu, daca e in situatia de a fi bisexual, nu le-a spus, sa inca nu e impacat cu el, etc. asa ca subtilitatea asta ar putea face numai rau. Si apoi, de ce sa se astepte ';la ce e mai rau'? si ce daca e bisexual? Bravo lui. daca ii place de ea, si se inteleg nu are motive sa il teama ca i-l va fura careva mai mult decat avem fiecare dintre noi ca o alta ne va fura barbatul.

raluk

raluk

Mai subtil...

06 Sep 2005, 15:09

Eu sincer nu cred ca este musai o idee buna sa ii rascoleasca sarmanului baiat prin amintirile de genul acesta. Lucrurile de acest fel cred ca ar trebui tratate cu mai multa finete. Spre exemplu ar putea sa afle de la sora sau fratele lui daca are asa ceva sau chair de la familie. Daca acest lucru nu ii este posibil mai bine ar fi sa discute cu el foarte pe ocolite. Si sa fie sigura ca este pregatita sufleteste sa afle tot ce paote fi mai rau.

anda

anda

Am trecut prin asta

18 Aug 2005, 11:50

Draguta mea, grija ta fata de prietena ta este remarcabila...daca nu cumva ti se intampla chiar tie asta.
Am trecut prin asta. Prietena ta chiar stie ce simte (caci instinctul unei femei este inegalabil) si s-ar putea sa aiba dreptate. Poate ceea ce simte nu este neaparat si materializat. Poate ca intre ei, prietenul ei si prietenul prietenului ei nu s-a intamplat inca nimic, in fapt. Dar daca ea simte ceva, poate sa aiba incredere in instinctul ei.
Poate ca prietenul ei nu este decat un barbat nesigur de sexualitatea lui, care , undeva in adancul nestiut al sufletului lui, nu e constient de ceea ce este sau de ceea ce isi doreste. In orice caz, situatia e ... grea, ca sa nu spun altfel.
Sfatul meu este sa nu inceapa sa-i reproseze ceva, sa nu se certe cu el deloc. Sa incerce sa si-l apropie cu calm si blandete, sa-l faca sa aiba incredere in ea. Si apoi (aici intervine tactul si abilitatea ei de femeie) sa afle daca, vreodata cumva, in copilaria lui, a existat vreo incercare de agresiune sexuala asupra lui, venita din partea oricui. Daca reuseste sa-l faca sa-si deschida sufletul catre ea, daca reuseste sa-l faca sa scoata din el amintirile, atunci de-abia ea o sa stie ce e de facut.

raluk

raluk

Fii directa

31 Iul 2005, 01:34

Intreaba-l pe fata! Chiar daca nu iti va destainui adevarul te vei prinde singura din reactia lui daca este bisexual sau nu. In rest, un sfat pentru prietena ta: sa nu mai fie paranoica. Sincer nu inteleg pe ce isi bazeaza acuzatiile ca sarmanul om ar fi bi, poate pur si simplu sunt buni prieteni :))) Mai vrem detalii suculente

annie

annie

de ce crezi asta?

30 Iun 2005, 17:37

Nu-nteleg de ce credeti voi ca ar fi bisexual? Care sunt semnele de caare spuneai?