ce asteapta de la femeia de langa el?

by: hastyglance
as vrea sa stiu ce preferinte au barbatii raci de la o femeie,ce tip de comportament, nu neaparat in relatia cu el,individual cum vede el femeia[aici probl ar trebui sa mi raspunda o femeie rac sau o femeie intro relatie cu un barbat rac ,preferabil leoaica:))]
 

vanghelis007

vanghelis007

Este trist

21 Apr 2008, 19:49

Cand un om a ajuns in starea asta, este trist.Ca sa eviti cele spuse de tine, trebuie sa accepti ca uneori realitatea nu este asa cum o visam noi.

panterootza

panterootza

si de asta...

21 Apr 2008, 18:19

s-au inventat si tratamentele contra maniaco-depresivitatzii...

vanghelis007

vanghelis007

Asa e Panteroota

20 Apr 2008, 07:52

Eu cred ca barbatii, fie ei lei, raci sau alte animalute, vor cam aceleasi lucruri pe care le vor si pisicutele, panterootzele , hipopotamutele(pe care nu le-am mentionat, sa strige prezent, sau sa ridice unghiile in sus).Lumea alearga dupa lucruri perfecte: prietenie perfecta, dragoste perfecta, casatorie perfecta, sex perfect,dar rareori astfel de lucruri se gasesc in natura, la standardele visate.Asa ca de multe ori trebuie sa ne multumim cui chinezarii, care functioneaza pana se strica.De aia s-a inventat pe lumea asta, apararea consumatorului,avocatii, politia, pompierii si medicina legala si ilegala.

panterootza

panterootza

sau...

18 Apr 2008, 17:06

laxativul...

vanghelis007

vanghelis007

Racul e..

12 Apr 2008, 19:31

Racul e de post, sau de carne? Pai daca Leul e rupt de foame, nu mai ramane nici un clestisor din nefericitiul racusor.Sigur, exista riscul sa se constipe, dar pentru asta este zeama de varza, nu?

axellutza

axellutza

nu zodia te schimba

22 Mar 2008, 19:42

nu conteaza ce zodie,tu trebuie sa-l cunosti asa cum e nu dupa zodie,pt ca zodia spune ceva si el de fapt poate fi altfel;)

crysa

crysa

Un pas inainte...doi inapoi!

20 Mar 2008, 23:07

Un pas inainte...doi inapoi...este caracteristic racului.Trebuie sa inveti sa'i cunosti fiecare gest, fiecare miscare...pt ca prin fiecare gest , vorba.. el incearca sa'ti transmita ceva. Este genul de persoana care cauta o relatie stabila, sa aiba familie..nu'i plac aventurile. Ii plac femeile feminine, frumoase, aranjate.Nu'ti va spune niciodat ce simte pe fata, decat pe ocolite. Nu incerca sa'l faci gelos, pt ca s'ar putea sa pierzi, se simte in nesiguranta si va incerca sa evadeze. Am avut o relatie cu barbatul rac. Nu sunt o leoaica ...sunt gemeni, dar tot ce am scris aici il caracterizeaza. Incearca sa citesti despre barbatul rac. tot ce vei gasi scris despre el este adevarat. Chiar asa se manifesta!