ce dorim noi femeile de la partenerii de viata

by: cristianaadriana
Ce avem nevoie, noi femeile, ca sa nu fim tentate sa ne inselam partenerul, ce asteptari avem de la EL in lupta cu celelalte "tentatii" ?
 

vanghelis007

vanghelis007

Ce vrem..

15 Apr 2008, 18:52

Dvs., femeile, trebuie sa fiti o tentatie permanenta pentru partener, astfel ca sa nu mai existe concurenta.Daca puteti face asta, nu mai trebuie sa umblati cu mana intinsa dupa alte tentatii.Trebuie sa fiti ca nitroglicerina.Iar cand ati facut bum! ingerul care ramane din el, sa vina sa va sarute cu tandrete mana.

leo

leo

micu_tza

14 Apr 2008, 00:07

si tu ce oferi in acelasi timp?

vanghelis007

vanghelis007

Apreciere si respect?

13 Apr 2008, 12:54

Fata dulce si simpatica ce esti.Pune cartea de basme pe marginea patului, sau pe scaun, ca o rupi, si ne cearta doamna bibliotecara.Daca ar fi vorba numai de calitatile astea, mi-as face harem.Dar vezi tu, ca mai trebuie si altceva.Iti spun asta, ca sa nu suferi mai tarziu.

leo

leo

nu,

13 Feb 2008, 00:47

tentatii vor fi intotdeauna si vor fi si oameni care sunt capabili sa iti scoata temporar sau permanent din minte partenerul. in plus, fiecare din noi e vulnerabil intr-un anumit moment al vietii.
raspunsul este foarte complex si total diferit de la femeie la femeie si de la personalitate la personalitate.
oricum asta trebuie sa fie misiunea oricarui barbat care incepe o relatie: stabilirea "insulei de siguranta" prin identificarea nevoilor partenerei si asigurarea raspunsului la ele. daca ambii parteneri fac asta rapid, se creaza o insula de siguranta destul de solida. totusi aceasta metoda nu functioneaza in general pe oamenii gelosi.

raluca79

raluca79

...

08 Feb 2008, 14:39

Ma tot gandesc la ce sa raspund fiindca eu am afirmat si sustin acele afirmatii,ca iubesc fara sa astept ceva in schimb,sa masor cat primesc inapoi si chestii din acestea..Imi iubesc jumatatea pt ca ...e asa cum e.PT ca imi poarta de grija,ma respecta,ma rasfata,e cerebral,nostim,e harnic,e familist convins..
Am vorbit in nume propriu dar dc ar trebuii sa vorbesc la modul general as spune ca ''El'' trebuie sa fie:frumos,bogat,nostim,carismatic,inteligent,curtenitor,romantic dar si putin versat.
Sunt de parere insa ca daca iubesti cu adevarat nu exista tentatii,apar probleme ca in orice cuplu dar nu de natura aceasta.