ce sa fac?

by: hastyglance
am pus ochii pe un tip in zodia capricornului ...eu fiind leoaica/:) .. am inteles ca st foarte timizi si te plictisesti inutil asteptand sa faca primul pas ..sal fac eu ? st nesigura deaorece daca ii dau prea multa atentie sa nu i se urce la cap ...
help:D
 

costinsilviu27

costinsilviu27

Fetelor care ma place ?

06 Mar 2018, 16:24

Eu sunt singur am 28 ani ma numesc Vata costin silviu daca ma placi uite niste poze si astept sa o sarut pe aleasa inimi mele cat mai curand.

eva31

eva31

Apropo....

13 Apr 2011, 04:57

Fetita mea este ``capricorn`` si pot spune ca nu este timida deloc, chiar daca are doar 3 ani. Cand vrea ceva, se duce si obtine ce vrea.

eva31

eva31

Sa lasi zodiacul

13 Apr 2011, 04:55

Daca tu, ca om, te lasi condusa de niste astre si de niste persoane care nu stiu sa faca altceva decat sa creeze horoscoape false cu tot felul de minciuni, atunci poti sa urmaresti in continuare compatibilitatea dintre zodii. Dar eu spun sa fii naturala si sa incerci sa cunosti persoana de langa tine, inainte de a te comporta cu ea intr-un fel in care ar distruge relatia voastra. Daca te vei lua dupa niste minciuni inventate de altii in zodiac, e posibil sa nu ai o viata prea fericita si sa descoperi multe surprize despre persoana de langa tine. Fiecare om este unic, nu exista nici macar doi oameni la fel, cu atat mai putin nu exista o singura personalitate, cea din zodiac, la mai multi indivizi.

hastyglance

hastyglance

dar...

11 Iun 2008, 20:07

eu stiu ca daca le intri "sub scoarta" merita efortul ...de fapt st foarte blanzi si romantici daca ai rabdare sai descoperi... iar cu sentimentele st superficiali doar pana prin incredere ...intrebarea mea ar fi km kt de mult le ia sa se hotarasca in a incepe o relatie?

panterootza

panterootza

despre barbatul capricorn...

05 Iun 2008, 13:04

nu stiu daca te pot ajuta cu sfaturi despre cum l-ai putea cuceri,dar pot sa iti spun ce am observat eu(trasaturi comune)la cei 4 capricorni de sex masculin pe care ii cunosc:sunt mult prea ocupati de cariera,profesie,incat sa isi mai faca timp pentru iubire;sunt superficiali in sentimente si relatia cu o femeie o privesc fie k interes sexual,fie ca interes de colaborare(in avantajul lor,bineinteles)pt cariera;nu sunt statornici si fideli aceleassi femei,fiind implicati,de multe ori,in doua sau chiar mai multe relatii paralele,tocmai din cauza k sunt persoane independente si individualiste,si isi traiesc viata dupa bunul lor plac...personal am o parere nu tocmai buna despre masculii capricorn...sa speram totusi,k al tau sa fie exceptzia!