Costumul de baie - arma a seductiei?

by: andreea_patrascu
Cum ar trebui sa fie costumul de baie sa constituie un factor in plus de atractie pentru barbati ? Topless e varianta cea mai de succes>?
 

eva31

eva31

Nu

06 Apr 2011, 02:29

Nu, topless nu este varianta cea mai de succes, e varianta pentru pitzipoance. Varianta cea mai de succes este un costum de baie care sa incite fantezii fara a descoperi totul.

nymphetamines

nymphetamines

eee na

27 Mar 2009, 12:25

cele care fac topless au iq scazut? :)))))) hahahahahahahahaha
tanti draga, atunci fumatorii, cei care merg la solar, cei care locuiesc in orase poluate, cei care nu mananca hrana eco, cei care beau alcool, care consuma sare si grasimi si etc etc etc toti au IQ scazut. oamenii fac multe feluri care nu sunt sanatoase pentru ei, asta nu inseamna ca au iq scazut. parerea mea e ca iq scazut ai tu

gaspy

gaspy

deux...

28 Aug 2008, 12:44

nu neaparat. este confortabil si poate mai practic. dar daca vrei sa atragi un barbat trebuie putin mister. caz in care costumul in 2 piese e cel mai de succes

sanya

sanya

...

23 Iun 2008, 17:46

Topless nu e cazul. Care femeie nu e constienta de cat de periculos poate fi soarele?!
Cele care inca mai fac topless mi se par inconstiente si cu un iq destul de scazut.

Marea e ultimul loc unde ma duc ca sa agat. Acolo ma duci ori cu prietenul, ori cu prietenii, etc.

Insa, va asigur ca un barbat nu o sa aibe curajul sa abordeze o femeie topless. Cel mult se poate uita insistent la ea, dar nici macar asta nu va face de frica sa nu fie prietenul ei de 100 de kile plecat dupa inghetata.

In cazul in care ai complexe fizice sau mici defecte, in costumul de baie te vei simti "expusa" si nu prea atragatoare (desi barbatii rareori observa acele mici defecte din care tu faci o tragedie).

Iar daca tu arati si te simti senzuala, vei putea seduce atat imbracata cat si in costum de baie.

Cea mai seducatoare femeie de pe plaja este aceea care vine imbracata sumar, cu un costum alb sau negru peste hainele transparente si "intrate la apa". Odata ce s-a dezbracat, va intra in randul celorlalte.

panterootza

panterootza

parerea mea

21 Iun 2008, 14:28

eu prefer costumul de baie alcatuit din doua piese:top+slip;nu imi place sa fac plaja topless in locuri publice,iar spatiile rezervate pt nudisti le evit,si nu sunt de acord k,in unele statiuni ele nu sunt delimitate!intalnesti barbati si femei,copii,persoane de toate varstele si de ambele sexe,la gramada,expunandu-si ´¨splendorile¨´la soare...veti spune k sunt o femeie demodata,incuiata la minte...imi asum toate criticile,si in apararea mea pot spune doar k sunt pudica si cu bun simt...da,o femeie poate fi seductiva facand topless,dar la fel de bine,poate fi atragatoare putin mai acoperita...cu sutienul de plaja si cu un slip(chiar daca nu e tanga).cred k depinde foarte mult de mentalitatea fiecarei femei in parte,de cat de mult ii place sa ¨´arate´´celor din jur...eu,mai degraba,sunt persoana care imi pun in valoare calitatile si formele corpului,fara a le dezvalui in totalitate,astfel incat,barbatii sunt nevoiti mai mult sa ´´ghiceasca´´decat sa vada clar...