Cum fac sa-mi recuceresc iubita?

by: coman_andy86
Am 22 de ani. Andreea are 19. Suntem impreuna de 4 ani.
Eu am plecat acum 3 ani la facultate in Bucuresti, iar la inceputul verii a venit si ea. Ne-am angajat amandoi si au inceput problemele. ne vedeam din ce in ce mai rar, eu eram din ce in ce mai gelos. In copilarie am avut niste probleme cu mama mea: daca ne certam incepea sa se dea cu capul de pereti si sa spuna ca se omoara. Dupa un timp aceste probleme au luat sfarsit, dar m-au afectat. problema este ca in timpul crizelor mele de gelozie am facut si eu exact cum a facut mama. Acest lucru a speriat-o tare pe Andreea si a cautat sa treaca peste astea. eu nu mi-am dat seama ce se petrece la timp. Ne-am mai despartit de 2 ori, dar mereu am convins-o sa-mi mai dea o sansa. Nu m-am schimbat. Acum doua saptamani ne-am despartit. Si-a facut un prieten, dar de fiecare data cand ma vede incepe sa planga. Ma duc la un psiholog pt a ma schimba. Stau cu ea in camin si o vad zilnic inclusiv la scoala. Cum sa o recuceresc? O iubesc foarte mult si regret ce s-a intamplat.
 

eva31

eva31

Nu o recuceri.

06 Apr 2011, 02:34

Daca are prieten, las-o in pace. Du-te la psiholog si invata sa fii mai calculat si mai echilibrat psihic pe viitor.

nymphetamines

nymphetamines

din pacare astfel de probleme apar

23 Dec 2008, 15:18

mai ales in cuplurile tinere. imi pare rau sa-ti spun dar sansele de a reusi sa faceti relatia voastra sa mearga sunt cam 10%. cam pe la 19-21 de ani noi fetele cam incepem sa deschidem ochii si sa vedem si lucruri noi.,... mai ales in bucuresti....

ladybug

ladybug

continua sa mergi la psiholog

12 Dec 2008, 18:06

in timp, odata cu schimbarea ta, probabil se va schimba si felul in care te vede ea si va inata sa aiba incredere in tine... poate

egodog

egodog

hmm

08 Dec 2008, 06:23

admir faptul ca te duci la psiholog. nu multi sunt in stare sa realizeze si sa accepte ca au nevoie de ajutor. cat despre ea - mai asteapta. trebuie cs mai intai sa apara schimbarea in tine, ca ea sa simta ca e in siguranta daca se intarce la tine.

buburuzik

buburuzik

parerea mea

03 Dec 2008, 23:28

este ca mai intai si-ntai de toate trebuie sa iti rezolvi TU problema ta. Abia apoi, cand o sa stii ce-i cu tine si o sa stii cum sa iti rezolvi problema, o sa poti sa o recuceresti. Cel putin sa ai vreo sansa. E clar ca ea nu iti tolereaza comportamentul de acum, iar daca nu te schimbi sigur n-o sa se imbunatateasca relatiile dintre voi. Mergi la psiholog si vezi ce sfaturi iti da!