Dragoste la prima vedere?!

by: cri
Hi hi, n-as fi crezut in asta nici daca ma amenintai cu un pistol...dar uite ca s-a intamplat! Ciudat, prima oara cand l-am vazut m-a atras, apoi m-a distrat 'freza' lui ciufulita, umorul meu i-a atras lui privirile, si apoi ne-am apropiat ca niste magneti...am gasit o groaza de chestii comune, ne-am inteles super... intr-un oras asa mic, inca ne intrebam cum de nu ne-am mai vazut pana in seara aia... VOI CREDETI in asta?! P.S.: Eu eram si dezamagita dintr-o relatie anterioara, poate a fost doar dorinta de a trece mai departe...
 

unracusor

unracusor

interesant

06 Iul 2008, 22:23

mi-a placut mult ultima replica,si eu cred in suflete pereche,desi nu suntem impreuna si au trecut 3 ani de cand ne-am cunoscut atractia si intelegerea exista...

anuska

anuska

coup de foudre

11 Aug 2006, 18:28

Cred in atractie la prima vedere,dar avand in vedere ca aveti multe in comun si va intelegeti excelent,eu cred ca s-a produs altceva.Stii ce?Cand doua suflete pereche se intalnesc,se recunosc imediat,pentru ca magnetismul lor foarte puternic si se atrag precum magnetii,sufletul fiecaruia trage spre sufletul celuilalt.Daca va intelegeti perfect,atunci e sufletul tau pereche.Daca nu va intelegeti perfect,atunci sa stii ca a fost doar o atractie care nu va dura toata viata.Succes!

pisi

pisi

URAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

27 Iun 2006, 23:32

Ella, ai revenit !!!!!! Doamne, cat mi-ai lipsit !!!!!
Te pup dulce de tot ! :)))

leo

leo

da se poate

09 Iun 2006, 18:40

Dragostea la prima vedere exista intr-adevar si desi este foarte rara pe atat este de placuta. La nivel de sentiment nu se compara cu nimic altceva. pacat ca insa tine putin daca nu gasiti ceva, o activitate comuna care sa va lege.

epi

epi

dragoste la prima vedere

07 Iun 2006, 16:28

parerea mea este ca aceste "scantei" pot aprinde o dragoste curata sau foarte bine se pot stinge intr-un termen foarte scurt. traieste clipa,traieste momentul si nu cauta sa grabesti lucrurile.

inutza

inutza

:)

19 Mai 2006, 17:54

eu cred in iubire asa ca eu cred in orice fel de dragoste si mai ales ca orice e posibil in dragoste:)...mai greu in "zilele noastre" pt ca multi dintre noi nu dau multa importanta pe prima sclipire:)