e prima oara cand pun ochii pe un rac ...?

by: hastyglance
da...eu leoaica ,el rac ...ce ziceti?credeti ca avem vreo sansa?si mie mi sa parut ciudat k ma atras ,si chiar si dupa ce am aflat ce zodie e tot il plac ... ar trebui sa nu tin cont de zodii?
ajutati-ma va rog:D
 

vanghelis007

vanghelis007

Parca..

12 Apr 2008, 19:45

Parca am mai scris odata, dar n-a aparut.Daca el este Leu si eu sunt rac, este nashpa.Asta tine de cat de infometat este Leul.Ca racul nu este de post ci de carne, si daca se repede leul la mine, nu mai ramane dupa aceea nici macar un clestisor.Mai bine stau lucrurile invers.Eu sa fiu Leoaica, si el rac.Stii ce as face atunci?L-as rostogoli cu laba, si i-as zice cu dragalasenie, lingandu-ma pe bot.
-Mai racule, ma...

hastyglance

hastyglance

ce asteapta de la femeia de langa el?

19 Mar 2008, 09:22

da este adevarat ca leii sunt f insistenti...recunosc:))) acum as vrea sa stiu doar ce preferinte au barbatii raci de la o femeie,ce tip de comportament, nu neaparat in relatia cu el,individual cum vede el femeia[aici probl ar trebui sa mi raspunda o femeie rac sau o femeie intro relatie cu un barbat rac ,preferabil leoaica:))]multumesc pt raspunsurile precedente;)!

alma

alma

Cum adica sa-l schimbe?

19 Mar 2008, 00:50

Sa-i schimbe caracterul ori sa-l lase?Eu am vazut relatii doar de colegialitate intre Rac si Leu, leoaicele-s f. voluntare si orgolioase, Racii-s cam plingaciosi sau macar ca se vaita des ca nu li se acorda atentie si tot te scot din sarite la un moment dat.Astia au nevoie de sotia-mama, iubita-mama etc, trebuie sa te intereseze mereu nevoile lor, oricum daca ei considera ca nu le esti de folos isi iau talpasita fara scandal, in general, ca au oroare de certuri.
Daca e doar pt. relatie pasagera e OK, atentie ca unii se cramponeaza si uneori e greu sa-i faci sa plece daca vrei asta.

saracstic

saracstic

oh nu !...

18 Mar 2008, 12:41

nasol moment daca ai mania zodiilor (asemenea mie :) ) , te sfatuiesc sa-i calculezi ascendentul, cine stie..poate are din trasaturile unui scorpion ,daca nici asa nu ajungi la o solutie incearca sa-l schimbi, stiu ca leii sunt ceva mai insistenti (just kidding ;) ) succes !