E timid

by: soophy
Mai fetelor, cum ii tratam pe baieti de timiditate? de vreo luna ma tot intalnesc la lift, in drum spre serviciu, cu un tip super dragut si manierat. Ne intalnim accidental cel putin o data la doua zile. ne zambim, a invatat ca eu cobor la 4....toate bune si frumoase dar, desi cred ca ma place, nu face nicio miscare. Am incercat sa intru in vorba cu el dar i se inrosesc urechile :) si devine pierdut...daca mai insist s-ar putea sa inceapa sa urce pe scari :(
 

pisi

pisi

Nasol

12 Iul 2007, 14:26

Mie nu-mi prea plac timizii,tipii timizi au probleme cu stima de sine si sunt cam neincrezatori in fortele proprii.
Daca vrei sa-i fii mamica si consilier psihologic,da-te la el,dar sa fii pregatita la un moment dat sa te saturi de stangaciile lui sau de neincredrea sa in sine.
Timiditatea mai e de inteles la varsta copilariei sau adolescentei,dar dupa o anumita varsta,deja reprezinta un dezavantaj.
Deci,grija mare!

sabina11

sabina11

RE

30 Iun 2007, 23:25

Intreaba-ti colegele/colegi daca il cunoaste careva. Asa afli daca e single etc... Asa poate sa iti faca cunostinta cu el. Daca e timid, se poate simnti bruscat daca intri tu direct in contact cu el.

joelia21

joelia21

hm...

04 Iun 2007, 12:50

eu zic sa incerci sa conversezi cu el sa incerci sa fi prietena cu el si nu-i arata ca esti atrasa de el incearca sa fi serioasa si gaseste un subiect de discutie ca doar nu se poate ca doi oameni sa se intalneasca atat si sa nu schimbe o vb ,incetul cu incetul se face totul....

valy08

valy08

Timiditatea nu e buna

02 Iun 2007, 15:52

Parerea mea este ca ar fi bine sa faca el primul pas.Daca e atat de timid incat sa te placa si sa nu aiba curaj sa te abordeze, e cam aiurea.Inseamna ca nu are incredere in el.

piolin

piolin

Body language

01 Iun 2007, 22:29

Inainte de a trece la actiune asigura-te ca te place cu adevarat, ca nu este doar o iluzie. limbajul corporal spune multe, asa ca fii atenta la detalii. sa ne tii la curent :)