Sexterapie cu psihologul si sexologul Jeni Chiriac
www.Xmatrimoniale.ro Femei si barbati de toate varstele 100% GRATUIT!Buna! Te invit pe cel mai NOU site de matrimoniale /socializare lansat in Romania www.Xmatrimoniale.ro . Totul este 100% GRATUIT (fara costuri ascunse... | 1 mesaje | |
www.xmatrimoniale.ro Femei si barbati de toate varstele 100% GRATUIT!Buna! Te invit pe cel mai NOU site de matrimoniale /socializare lansat in Romania www.Xmatrimoniale.ro . Totul este 100% GRATUIT (fara costuri ascunse... | 0 mesaje | |
Help....nu stiu ce sa facBuna ziua. Am si eu o problema si as avea nevoie de putin ajutor.... Ma ud foarte repede si foarte mult chiar si cand stau langa iubitul meu si el a i... | 0 mesaje | |
Sfaturi pentru viata sexualaBunaSunt intr-o relatie de 9 luni cu o fata si de cand m-am cunoscut intim cu ea am observat ca interiorul vaginului ei exista o pielita verticala ce ... | 1 mesaje | |
Este posibil asa ceva?Am incercat pentru prima data cu pr meu(eu fiind virgina) sa face dragoste.M-a durut foarte tare si nu am reusit.El a avut prezerv atunci cand a incer... | 5 mesaje | |
Va rog un sfat !!!! :(Am si eu o nelamurire si as vrea din suflet sa ma ajutati.eu iau anticonceptionale de 3ani!Luna trecuta pe 1 mi-a venit menstruatie si pe mine ma tine... | 2 mesaje | |
UN sfat urgent,va rog!!!Buna ziua! am luat anticonceptionale yasmin 2 ani si am renuntat la ele de 3 luni,,,,in prima luna dupa ce am renuntat mi.a venit pe 20, a 2 luna pe 2... | 1 mesaje | |
Sexul a devenit o corvoada pentru mine...Am decat 21 de ani si sexul pentru mine a devenit o corvoada. Mai precis nu-mi mai place... De ce? Habar n-am!De vreo 4 luni am terminat o relatie de ... | 2 mesaje | |
Va rog mult am nevoie de un sfat sau o parere!Buna tuturor! Am si eu o mica' sau mare problema si m-ar ajuta mult sa mi se spuna mai multe pareri sau solutii chiar! Am un iubit de 9 luni,si de fie... | 10 mesaje | |
Am nevoie de un sfat, o incurajare, orice. Va rog.Buna all! Sunt noua pe aici, deci nu stiu daca s-a mai vorbit despre ceva asemanator. Am 18 ani si in urma cu o luna mi-am inceput viata sexuala cu pr... | 4 mesaje | |
Un sfat va rog!Buna! am si eu o mare problema' daca o pot numi asa,in timpul actului sexual cu iubitul meu,ma ud tare si repede,el nu este foarte incantat,si as vrea... | 4 mesaje | |
sunt ingrijorata..ajutor!:(am si eu o intrebare: cand te duci la academia de politie sau la academia militara conteaza daca esti virgina sau nu?:D | 4 mesaje | |
ajutorbuna ,am 24 de ani si am 6 ani de cand mi-am inceput viata sexuala , si de atunci ma confrunt cu o problema . Pe toata durata preludiului totul este i... | 5 mesaje | |
sfatse poate trata vaginismul? care sunt sansele de vindecare? | 4 mesaje | |
am o problema!Am avut primul contact sexual cu prietenul meu. De atunci am mai avut 2 contacte dar de fiecare data mi-a curs sange. Este ceva in neregula? Sau este ... | 3 mesaje | |
Ejaculare Precoce.. Cauze, SolutiiBuna ziua, Am 22 de ani si o mare problema.. ejacularea precoce..De cate ori incep un act sexual cu vreo fata, penisul meu intra intr-o erectie foarte... | 1 mesaje | |
sunt disperata!!!!!!!!!mi-a venit stopul in fiecare luna.... pe 21. Si am citi k poti fi gravida chiar daca iti vine menstruatia. nu am avut simtome k as putea fi gravida. d... | 3 mesaje | |
Testarile pentru boli cu transmitere sexualaAtunci cand o relatie este la inceput si niciunul din parteneri nu stie cu exactitate trecutul sexual al celuilalt mi se pare absolut normal si sanato... | 1 mesaje | |
:)Buna.am si eu o problema si nu prea stiu cum s-o rezolv, nu stiu daca este chiar o problema...sunt casatorita de 2 ani, inainte de sotul meu am avut o... | 2 mesaje | |
fantezia prietenului meu...Buna!Fantezia prietenului meu este de a face sex cu 3 femei. As dori sa inteleg ce determina o astfel de fantezie si daca trebuie sa ma ingrijorez din... | 4 mesaje | |
O parere, va rog! :)[b]Am facut astazi dimineata sex cu prietena.. A fost al 2-lea contact de cand suntem impreuna.. Si nici acum, a 2-a oara.. (a 2-a oara si in total pe... | 4 mesaje | |
Ejaculare PrecoceBuna ziua, am o problema de natura sexuala. Nu pot sa tin mai mult de 30 de sec-1 min, ejaculez involuntar. Am incercat Stud Forte si a avut un mic ef... | 2 mesaje | |
Sexul anal iti poate distruge relatia?DA! Mie mi-a distrus-o in 2 feluri:1) Am refuzat categoric sexul anal2) Si-a gasit pe alta care accepta, si a ales-o pe ea. Asta ar fi povestea mea pe... | 8 mesaje | |
Un pic de ajutor!!!acuma seara am avut contact sexual cu iubitul....si el crede ca o mai lasat ceva in mine....desi a ejaculat pe burta.....ce ma sfatuiti sa fac?? | 4 mesaje | |
Sex cu gandul in alta parteAti facut vreodata sex cu gandul la altcineva? Nu neaparat pt ca nu vroiati persoana cu care faceati sex, insa pt "stimulare mentala", mai mult... | 4 mesaje | |
nu stie ce vreaam stat cu un baiat timp de 2 luni,ne simteam bine si in pat si asa cand ne vedeam,mia zis k incepe sa tina la mine,imi spunea cuvinte frumoase si ina... | 4 mesaje | |
Ajutor!!!:(Acum aproximativ 2 luni am avut un contact sexual neprotejat care a durat cam 5-10 minute..e o intrebare cam prosteasca,dar imi fac curaj:pot fi insar... | 3 mesaje | |
Nu stiu ce decizie sa iau!!! HelpSalutare..ma numesc Leona si am o mare dilema.Am o relatie de 4 ani..la inceput era totul era desprins din basme..cu timpul au aparut unele probleme, ... | 5 mesaje | |
ajutati-ma va rog cu un sfatbuna isabella ma numesc si m apelat lka aceasta varianta pt k nu mai stiu ce sa ma fac,nu mi-a mai venit ciclul de 2 luni,imi cade foarte mult par,sun... | 4 mesaje | |
ma iubeste sau e doar sex?ma intalnesc de ceva sapt cu un tip cu care initial am convenit sa fim amici...intre timp am avut si relatii intime si nu a fost extraordinar pt ca pa... | 5 mesaje | |